2777
2789
عنوان

نگاه به دخترا

273 بازدید | 16 پست

سلام دوستان .من همسرم هروقت تو خیابون یا جایی مهمونی و... به خانمی نگاه بکنه بشدت حساسم.اینم بگم که قبلا من خیانت یکی از نزدیکانمو دیدم و تقریبا ادم شکاکی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووف ما ي فاميلي داريم ي بار عروسي ميخواستن برن

خواهرشوهرشمربايد برميداشتن

اينم ارايشگاه بود به شوهرش گفت اول بايد بياي منو برداري بعد بري دنبال خواهرت وگرنه خون ب پا ميكنم اگه تو ماشين تو و خواهرت تنها باشين

من حسايم و فلان

واقعا عوقم كرفت

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
ببین یک سوال نگاه همسرت به خانومای دیگه چجوریه؟ یه نگاه عادی، ساده و گذرا یا نه مثل مردای بد چشم؟

نگاه کنجکاوانه و خیره اما اصلا هیز نیست فقط جهت برقراری ارتباط اجتماعیه بقول خودش

نگاه کنجکاوانه و خیره اما اصلا هیز نیست فقط جهت برقراری ارتباط اجتماعیه بقول خودش

خب به نظرم باهاش حرف بزن به هر حال روابط اجتماعی تا چه قدر باید شوهرت بفهمه که خانوما روحیه ی حساسی دارن و با یک رفتار اشتباه به شدت اسیب میبینن باهاش منطقی حرف بزن به هر حال اون موظفه به حرف همسرش گوش بده

با خدا باش پادشاهی کن😇

عزیزم من امشب درباره هیزی شوهرم 6 تا تاپیک زدم منم اولا گول حرفاشو میخوردم گول حرفاشو نخور بعد ی مدت میبینی هیچی تاثیر نداره و بازم هیزه مرد هیز عوض نمیشه آشغال تازه من خیلی خوشگلم

من همونم ک دونه دونه آرزوهاشو اشک ریخت و از صورتش پاکشون کرد تا کسی نبینه... من همونم ک نقاب لبخندو زد.. حتی توی آینه برای خودش...