2777
2789
عنوان

حسودی دوسم...

209 بازدید | 20 پست

دوسم داره خودشو میکشه چرا رفتم سرکار و هی میپرسه چجوری گرفتنت؟چرا به ما نگفتن؟چرا فراخوان ندادن؟ حالا هرچی میگم  چن بار مصاحبه کردن ، امتحان کتبی دادم، کسی رو میخواستن که دو سال طرحشم  همون کار رو انجام داده باشه، باز داره خودشو میکشه، خوبه گفتم بهش والا به خدا منم استخدام نشدم که، فقط ی دوره کوتاه سه یا چهار ماهه هست که یکی دیگ از مرخصی زایمانش برگرده ، وقتی برگرده دیگ نیستم، باز میگ نه چون همین سه چهار ماه میری بعدا همینجا میگیرنت😑 میترسم اخرم هی بره و بیاد این چهار ماه هم نزارن برم😑

چرا ی سریا اینقد حسودن به خدا☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موقعی که استخدام شدم یه عده رسما خودشونو پاره میکردن از حسادت

البته نه دوستای صمیمیم

شما رشتت چیه؟

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
والا من نگفتم ، رفته بودم طب کار، یکی دوستاش دیدتم احتمالا بهش گفته

کوفت بگیره.

ولش کن رابطت رو کم کن برا اعصاب خودتم که شده 

خاله جون برا سلامتی دخترم میشه یه صلوات بفرستی😘😘😘😍
من موقعی که استخدام شدم یه عده رسما خودشونو پاره میکردن از حسادت البته نه دوستای صمیمیم شما رشتت چ ...

اخه  ما ۸ نفر بودیم باهم خیلی صمیمی ، الان با من ۴ تامون کار داریم ولی من ۴ ماه دیگ تمومه

بهداشت

ایشا... والا به خدا ابجی ۴ ماه هم بیشتر نیس، بعد بیرونم میکنن،یعنی بنده خدا از مرخصی زایمان برمیگرده ...

ان شالله کاربهترپیدامیکنی بذارهرکی هرچی میخادبگه شماتوجه نکن شماخانم باش😊😘

ان شالله کاربهترپیدامیکنی بذارهرکی هرچی میخادبگه شماتوجه نکن شماخانم باش😊😘

پیام داده، شنیدم کار پیدا کردی، بازم مبارکه

جواب 

سلام گلی، مرسی،اره ۳ ،۴ ماه بیشتر نیس😷
دفتر مجله  یکی رفته مرخصی  زایمان،به جاش رفتم،بعد مجدد به شغل شریف بیکاری قبلیمون ادامه میدم😂

اگه ی جایی کار پیدا کردی خبرم بده، دانشگاه و بیمارستان هم نباشه غمم نیس، چون زیاد رفتم دانشگاه و اینا میگن مجوز نداریم و فلان، دیگ قیدشو زدم، همین منطقه خودمون کارخونه ها و اینا اگه رشته مون خبر دار شدی میخوان بم بگو حتما

اینو مجدد بهش بگم خوبه؟؟؟