2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی رفلاکسی دارن میشه بیان چند تا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 65 پست
یعنی چی این تموم شه ساده شو میگیرم یه قوطی شیر مگه چنده  ارزش بچتون بیشتراز این حرفاس  ...

میگم ک آخه با اچ آ ی ببلاک هم همین بود 

چمدونم والا نه بابا پولش ک مهم نیس فدای یه تار موش آخه چون زود زود میخوره گفتم تموم شه خدا کنه خوب بشه هر چی بخواد میخرم

فردا میگیرم براش خوب شد برات دعا میکنم ب هر چی میخوای برسی😍

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
وای وای من سزارین بودم سه روز اول شیر نداشتم بچم زجه میزد الهی بمیرم ما نفهمیدیم گشنشه تا بردم دکتر ...

خدانکنه .اتفاقا خوب کردی خب بعصیا کم شیرن قرار نیست که بچشون گشنه بمونه بخاطر اینکه شیرخشکی نشه دوست منوشیرش کم بود بچش همش گرسنه بودو گریه میکرد بیچاره شبوروز نداشت اطرافیانش نمیدلشتن شیر خشک بده الان با بچه من دوهفته فرق دارن دخترمن با اینکه ۷ماهو نیمه دنیا اومده و وزنش خیلی کم بود باز از اون تپلتره و رو نموداره ولی اون صعیفه و همشم مریض😶😶😶😶

تیکر یکسالگیه دختر گلمه💞💞💞💞🤗🤗🤗🤗😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم ک آخه با اچ آ ی ببلاک هم همین بود  چمدونم والا نه بابا پولش ک مهم نیس فدای یه تار موش آخه ...

قربونت گلم 

یه چند روز بهش زمان بده تا معده اش عادت کنه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی