2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی رفلاکسی دارن میشه بیان چند تا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 65 پست
یوبس میشد یا اسهال؟ وای من ک کلافه شدم ای آر خالی میخوره یبوست خیلی خیلی شدید میشه قاطی میکنم اسهال ...

بهتره با همون ببلاک ساده ترکیب کنی دکترم میگفت

۱۵۰ سی سی 

۳ پیمانه ای ار 

۲ پیمانه ببلاک ساده 

۱۸۰ سی سی 

۴ تا ای ار 

۲ ساده

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

[QUOTE=102368368]اره میدونم خیلیم امتحامن میکنم ولی خوب نمیگیره شیشه رو اخه با بدبختی ۳۰سی سی میخوره مثلا[/QUOTE

چند وقتشه نی نیتون؟

گاهی بچه ها میبینی مدل سرشیشه شونو دوس ندارن چه شیشه ای میدی بهش

تیکر یکسالگیه دختر گلمه💞💞💞💞🤗🤗🤗🤗😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یوبس میشد یا اسهال؟ وای من ک کلافه شدم ای آر خالی میخوره یبوست خیلی خیلی شدید میشه قاطی میکنم اسهال ...

اسهال

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
بهتره با همون ببلاک ساده ترکیب کنی دکترم میگفت ۱۵۰ سی سی  ۳ پیمانه ای ار  ۲ پیمانه ب ...

این تموم شه سادشو میگسرم خداکنه دیگه اسهال نشه

منم همین ترکیبو میریزم تقریبا

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
دقیا مثل بچه من و بچه خواهرم از بس اطرافیان عذاب وجدان میدن هی میگن شیر مادر فلا شیر مادر بیسار بچ ...

دقیقا منم خیلی میکفتن چقدم عذاب دادم خودمو بچرو تا دوماهگی با سرنگو قطره چکون میدادم به بچم تا سینمو بگیره 

حالا دیگه شیرخشکی شد دیگه مهم سلامتیشه

تیکر یکسالگیه دختر گلمه💞💞💞💞🤗🤗🤗🤗😍😍😍

بیومیل ای ار هم عالیه ولی کمیابه و بیشتر وقتا پیدا نمیشه 

خیلیم خوشمزه اس

این تموم شه سادشو میگسرم خداکنه دیگه اسهال نشه منم همین ترکیبو میریزم تقریبا

یعنی چی این تموم شه ساده شو میگیرم

یه قوطی شیر مگه چنده 

ارزش بچتون بیشتراز این حرفاس 

لطفا الان هرچی ک بهش میدادی بزار کناراول وقت یه ببلاک ساده بخر 

اگه ۶ رو رد کرده ببلاک ۲ بگیر

سلام مامانا ...پسر من رفلاکس داره ..دکتر براش رانیتیدین تجویز کرد حدوداً یه هفته رانی بهش دادم بهتر شد اوایل شیر تازه بالا میورد ولی الان بیشتر حالت پنیری داره خودمم لبنیات و گوشت گاوی نمیخورم زیر سرش بالش بزرگ گذاشتم که بالا باشه...بعد شیر خوردنشم تکونش نمیدم ...ولی همچنان بالا میاره البته بیشتر حالت پنیری داره شاید سه بارش شیر بیاره بالا...بنظرتون بازم رانیتیدینو بهش بدم؟.آخه یه مدت بهش ندادم...الانم حس میکنم شربتش خراب شده چون همش بیرون از یخچال بوده

دستت درد نکنه راحتم کردی پس برم ببلاک ساده بگسرم قاطی کنم خیلی ناراحت بودم

خواهش میکنم 

تا یه هفته بیاد معده اش عادت کنه گاهی اسهال میشه گاهی یبوست میشه 

دفعات شیرشو زیاد کن مقدارشو کم ک ب معده اش فشار نیاد 

۱۲۰ تا اول بده کم کم زیاد کن

دقیقا منم خیلی میکفتن چقدم عذاب دادم خودمو بچرو تا دوماهگی با سرنگو قطره چکون میدادم به بچم تا سینمو ...

وای وای من سزارین بودم سه روز اول شیر نداشتم بچم زجه میزد الهی بمیرم ما نفهمیدیم گشنشه تا بردم دکتر گفت خانوم این شکمش خالیا برو شیر خشک بخر

بعد ده روزگیش بردم ی دکتر دیگه زنیکه نفهم میگف شیرت کم بود باید ب بچه آب میدادی😐 الانم‌شیر خشک نده فقط شیر خودت! صب تا شب بشین شیر بخوره خدا لعنتش کنه من نشستم شیر دادن آخرش شب بود ساعت ده خودم و بچه دیگه با هم گریه میکردیم جاریم ااومد ب دادم رسید بقیه رو قانع کرد ک بابا بچه گشنشه برید شیر بخرید!الهی بمیرم شیرم اندازه بچه نبود حالا هی بقیه هم میگفتن بده بده😐

سلام مامانا ...پسر من رفلاکس داره ..دکتر براش رانیتیدین تجویز کرد حدوداً یه هفته رانی بهش دادم بهتر ...

شربتشو دیگه بنداز دور 

اگه در روز بالای پنج الی شیش بار بالا میاره ببر دکتر 

خواهش میکنم  تا یه هفته بیاد معده اش عادت کنه گاهی اسهال میشه گاهی یبوست میشه  دفعات شیر ...

۱۲۹ چیه خواهر بچه من ۲۴۰ میخوره😭 بیچاره شدیم با پول شیرش! خوبه تازه ۵ ماهشه

۱۲۹ چیه خواهر بچه من ۲۴۰ میخوره😭 بیچاره شدیم با پول شیرش! خوبه تازه ۵ ماهشه

خب نباید زیاد بدی دیگه ی هو ی حجم زیاد معلومه اسهال میشه