پسرم شیر نمیخورد بردمش سونو مشخص سد رفلاکس داره دکتر براش رانیتیدین و پدی لاکت نوشت گفت یه ماه دیگه بیا یه ماه نشده و ولی جدیدا پرتابی میاره بالا قبلا نمیورد یعنی بدتر شده باز ببرمش دکتر؟یا اینکه میشه رانیتیدین خارجی بخرم براش؟ممکنه از رعایت نکردن من بدتر شده باشه؟ میشه تو کرج بهم یه متخصص خوب واسه رفلاکس معرفی کنید
دیگه از زندگی سیرم هیچی نمیتونم بخورم وقتیم میخورم عذاب وجدان میگیرم بچم لاغر شده به خودش میپیچه لعنت به رفلاکس
سلام مامانا ...پسر من رفلاکس داره ..دکتر براش رانیتیدین تجویز کرد حدوداً یه هفته رانی بهش دادم بهتر شد اوایل شیر تازه بالا میورد ولی الان بیشتر حالت پنیری داره خودمم لبنیات و گوشت گاوی نمیخورم زیر سرش بالش بزرگ گذاشتم که بالا باشه...بعد شیر خوردنشم تکونش نمیدم ...ولی همچنان بالا میاره البته بیشتر حالت پنیری داره شاید سه بارش شیر بیاره بالا...بنظرتون بازم رانیتیدینو بهش بدم؟.آخه یه مدت بهش ندادم...الانم حس میکنم شربتش خراب شده چون همش بیرون از یخچال بوده
دقیقا منم خیلی میکفتن چقدم عذاب دادم خودمو بچرو تا دوماهگی با سرنگو قطره چکون میدادم به بچم تا سینمو ...
وای وای من سزارین بودم سه روز اول شیر نداشتم بچم زجه میزد الهی بمیرم ما نفهمیدیم گشنشه تا بردم دکتر گفت خانوم این شکمش خالیا برو شیر خشک بخر
بعد ده روزگیش بردم ی دکتر دیگه زنیکه نفهم میگف شیرت کم بود باید ب بچه آب میدادی😐 الانمشیر خشک نده فقط شیر خودت! صب تا شب بشین شیر بخوره خدا لعنتش کنه من نشستم شیر دادن آخرش شب بود ساعت ده خودم و بچه دیگه با هم گریه میکردیم جاریم ااومد ب دادم رسید بقیه رو قانع کرد ک بابا بچه گشنشه برید شیر بخرید!الهی بمیرم شیرم اندازه بچه نبود حالا هی بقیه هم میگفتن بده بده😐
تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤