2777
2789

سلام دوستان مدتیه که داخل رون پام کشاله های رونم جوش میزنه و جاش میمونه و تیره شده هر کاری میکنم درست نمیشه کسی میدونه چیکار باید کرد؟

دکتر هم دوتا رفتم لایه بردار دادن تا مدتی که دارو و کرم مصرف میکردم خوب بود اما تا کرمها تموم میشه باز دوباره جوش میزنه 

گرمی و شیرینی جات هم نمیخورم و بهداشتمم رعایت میکنم 

گلیسا۱ سال ۹۲ هستم .ایمیل ورودیمو گم کردم 😆😆😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا تپل نیستم 

چیزی که میگم و خودم امتحان نکردم اما کسی امتحان کرده و میگه خیلی جواب گرفته 

زردچوبه رو با آب قاطی کن تا به حالت خمیری دراد 

رو قسمتای تیره بزار و 20 دیقه بعد بشور

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
چرااااا؟؟؟

جوش میزنه :/// بعد لکش میمونه عصابمو خورد کردن معمولن وقتی پریود هستم جوش میزته لک میشه 

بد ترین دعوا ، دعوا با اونیه که سرعت تایپش از تو بالاتره   اون تورو شسته پهن کرده   تو تازه نوشتی   احترام خودتو نگه دار    

وای من کییت تخمدان داشتم با سنم جوش میزد الان تمااااااام لک وجای جوش رو با سنمه اعتمادبنفسمو برا ازدواج ازدست دادم

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)