2777
2789

سلام من دو هفته پیش بخاطر اسکار ابله مرغون ک تو صورتم مونده بود میکرونیدلینگ پیش ی دکتر معتبر انجام دادم الان احساس میکنم دور چشمم ب شدت چروک شده ب نظرتون میشه بخاطر میکرو باشه؟؟ پوست پایین چشمم رو هم زدم ولی دور چشم رو نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پایین چشم رو میکرونیدلینگ کردی، دور چشم خودش رو نشون داده

فایده داشت حالا؟ می تونی یه عکس از دور چشم و پایین تر بذاری؟

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!

عزيزم من خودم نيدل كارم 

اون چروك به علت اينه ك پوستت داره ميريزه و زيرش داره پوست جديد در مياد 

ترميم كننده و زينكتو مرتب بزن تا زودتر اوكي شه 

اون چروكي ك حس ميكني كاملا موقته

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
عزيزم من خودم نيدل كارم  اون چروك به علت اينه ك پوستت داره ميريزه و زيرش داره پوست جديد در ميا ...

سلام اتفاقا امروز داشتم تحقیق میکردم.میشه لطف کنی جواب منو بدی میکرو نیدلینگ تاثیرش چقدر مثلا از یک تا ده. میدونم پوست با پوست فرق میکن در حالت کلی منظورم. ممنونم که جوابمو میدی

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
وای جدی میگی خدا خیرت بده ک جواب دادی یعنی خوب میشه دور چشمم

اره عزيزم من خودم واسع چروك دور چشم مامانم زدم خيلي راضيههه الان بعد از ١ماه

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
سلام اتفاقا امروز داشتم تحقیق میکردم.میشه لطف کنی جواب منو بدی میکرو نیدلینگ تاثیرش چقدر مثلا از یک ...

عزيزم واسه چ موردي ميخواي نيدلينگ كني؟ 

اثرش واسه موارد مختلف متفاوته

عزيزم واسه چ موردي ميخواي نيدلينگ كني؟  اثرش واسه موارد مختلف متفاوته

برا منافذ پوست خوبه انجام بدم؟

جای اسکار

به توچه😕 به من چه😐 اصلا به ماچه🤷‍♀️ قضاوت ممنوع🚫