2777
2789
عنوان

بگو دروغستون، نه حراجستون😡😡😡

438 بازدید | 34 پست

چرا یک همچین فروشگاه قدیمی با این اعتبار و قدمت خودشو با همچین دروغ بزرگی خراب کرد؟!!!

با حجم بالای ترافیک و شلوغی و نبود جا پارک اطراف فروشگاه وارد شدیم شاید 4قلم جنس 40درصدی بیشتر نبود، بقیه همه 8درصد 13درصد 1درصد😠😠😠 خیلی زیادش 25 و 30 بود اونم کالاهای خیلی غیرضروری...

بعد مدام پیام میداد که 400قلم کالا حداقل 40% تخفیف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکه امشب رفتیم انقدر شلوغ بود برگشتیم هیچی نخریدیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تعجب مردم هیچی تخفیف آنچنانی نخورده بود ولی چرا آنقدر خرید میکردم مردم

شلوغ کرده بودن الکی

من رفتم خامه بخرم منصرف شدم برگشتم

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

باباپوشک بچه را63تومن روش نوشته میدن 60تومن باتخفیف کوروش همان رامیده 56تومن بعداین لوازم بهداشتی شهرمامیدن 45تومن باورکنید

یعنی این پوشک راتازه انهاروش یک سودی میکنن 45کجاو60تومن کجاتازه 45تومن براانهاهم نیست