2777
2789
عنوان

تربيت بدون فرياد

2917 بازدید | 14 پست

هرچي بلدين و تجربه کردين و تو کتابا خوندين که کمکم کنه لطفا بهم بگين..من زياد دادو بيداد طول روز ندارم يکي دوبار پيش مياد که سر پسرم داد بزنم اما به شدت بعدش حالم بد ميشه و داغون ميشم ..😟

یه کتاب هست درست همین اسم بخونی خیلی خوبه😊

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

تو رفتارت نشون بده

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خوندم..همون روز فقط کمک کرد

وا چرا شاید شما بلد نیستین چطوری خونسردی خودتون رو حفظ کنید تمرین کنید خونسرد بودن رو 

دقیقا منم همینطورم بعضی وقتا یجور دادمیزنم که خودمم سردرد میگیرم دست خودم نیست چون خودمم اینجور بزرگ شدم مامانم خیلی دادمیزد

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
چجوري تمرين کنم..

باید اعصابمون رو آروم کنید همین تمرین اعصاب کنید منم دادش ۵ ساله دارم به شدت شلوغ وقتی اعصابم درست نباشه فریاد میزنم ولی وقتی اعصابم راحت باشه هر چقدر شلوغی کنه با خونسردی جواب میدم بازی میکنم فقط مشکل همه آدم ها  الان اعصاب هست

دقیقا منم همینطورم بعضی وقتا یجور دادمیزنم که خودمم سردرد میگیرم دست خودم نیست چون خودمم اینجور بزرگ ...

واااي نه اصلا من دوست ندارم اينجوري بمونم..بيشتر از بچه ها خودم اذيت ميشم..

باید اعصابمون رو آروم کنید همین تمرین اعصاب کنید منم دادش ۵ ساله دارم به شدت شلوغ وقتی اعصابم درست ن ...

من همه اينارو ميدونم فقط بلد نيست چجوري به ارامش برسم..راهش چيه واقعا..

من هروقت دخترم شیطونی میکنه و خیلی عصبانی میشم پشت میکنم بهش طوری ک اصلا نبینمش کارایی ک باعث عصبانیتم شده رو هم نبینم

دوتا نفس عمیق میکشم و تا 5 میشمرم صبر میکنم آروم اروم ک شدم برمیگردم پیشش و با ارامش از کاری ک میکنه منعش میکنم

من هروقت دخترم شیطونی میکنه و خیلی عصبانی میشم پشت میکنم بهش طوری ک اصلا نبینمش کارایی ک باعث عصبانی ...

البته اینم بگم کلا جیغ جیغو نیستم معمولا ناراحت میشم سکوت میکنم

ولی چندبار پیش اومده از شیطونیاش خسته شدم میخاستم دا و فریاد کنم اینطوری خودمو آروم کردم

در ضمن ب شما توصیه میکنم هرشب قبل خواب ی دوض آب سرد بگیرین و ی مراقبه کوتاه انجام بدین

خستگیتون گرفته مبشه استراحت خوبی خواهید داشت و روز پرانرژی رو شرو میکنین و البته با آرامش