2777
2789
عنوان

گاهی وقتا دردایی داری که حتی نمیتونی به خانوادت بگی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 18 پست
چی بگم ادم از ح فای خانوادش بیشتر دلش میگیره تا خانواده شوهر 

بخدا آدم از خانواده شوهر یچیزی بشنوم محل نمیدم تو اوجش مثلا من چند روز سر و سنگین میشم آخر سرم میگم منکه از خون و گوشتشون نیستم یسری سر بسته هم شوهرم یچیزایی بهشون میگه،ولی آخه خانواده خود آدم توف سر بالاست حتی برای دردل هم نمیتونم با شوهرم بحرفم ک مبادا گردن کشی کنه برای خانواده ام بعدها

خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش
هر رابطه ای هم‌خوبی داره هم بدی مثل همین‌رابطه مادر فرزندی  ولی من جگرم دیگه تکه پاره شده از ح ...

عزیزم ملت همینن بی خیال شو حالا دنیا اومد پیله کی گوشش سوراخ میکنی کی ختنه اش میکنی مهد ننوشتیش وای تا قیام قیامت همین یه گوشت در باشه اون یکی دروازه استرس خودش پروسه باروریو به تعویق میندازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر رابطه ای هم‌خوبی داره هم بدی مثل همین‌رابطه مادر فرزندی  ولی من جگرم دیگه تکه پاره شده از ح ...

عزیزم اصلا بهش نگو یه روزی دلخوریا تموم میشه هم خونتن می بخشیشون ولی شوهرت همیشه حرفاشون رفتارشون تو ذهنش میمونه ویجا خواسته ناخواسته بروت میاره

عزیزم اصلا بهش نگو یه روزی دلخوریا تموم میشه هم خونتن می بخشیشون ولی شوهرت همیشه حرفاشون رفتارشون تو ...

خانواده شوهرم عذابم میدن خانواده خودم که کاریم ندارن بندگان خدا