2777
2789
عنوان

خانما عکس از آشپزخونه هاتون بدین ایده بگیرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 36 پست
اها. قشنگه.ولی باید تو انتخاب وسایلش سلیقه ب خرج بده ک زیباییشو نگیره

متاسفانه چیزی که ابدا نداره سلیقه س...وبسیار پلشت۰🤮

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه جديدا از يخچال سيلور خوشم اومده ميخوام يخچالمو عوض كنم نميدونم سيلور بگيرم يا نه ؟؟

من عاشق سیلورم همه وسایلمم سیلوره 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من اسپرت زدم هی میگم هنوز جوونم خونه بعدی دیگه ممبران میزنم خخخخخخ

تا اخر عمد ام دی اف 😎😎😎

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بچه ها اشپزخونه منم ممبران هستش و تقريبا شبيه اينه همه وسايلم سفيده و پرده آشپزخونم هم توره سفيده&nb ...

همش سفید قشنگ نیس. بنظر من البته. ترکیبی خوبه. مثلا با مشکی خیلی خوب میشه. حالا یخچالتو سیلور گرفتی بقیه وسایلم سیلور بگیر.

❤خدایا عاشقان را غم  مده  شکرانه اش با من....❤
اسپرت يعني چه كابينتي؟؟🤔🤔🤔

یعنی همین کابینتای ام دی افف و های گلاس و بدون دستگیره و خیلی ساده که با همه چیز ست میشه اسپرت یهو اومد تو ذهنم نمیدونستم چه کلمه ای برای این‌مجموعه به کار ببرم 😂😂😂