2777
2789
عنوان

چرا من نمی‌تونم بچه‌های کوچیک رو دوست داشته باشم؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 100 پست
والا منم تا میام با یه بچه کوچولو و متأسفانه بانمک دوست بشم یارو کلا انگار جن زده شده😨 یه بار اومد ...

خیلی بامزه تعریف کردین😂😂😂😂😂

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرتون بچه‌ی خودشون رو خیلی دوست دارن؟

معمولی ولی   پدرش عااااشقشه و جبران مافات شده     ولی از نظر تغذیه بهترینها فراهمه براش از نظر امکانات هم همینطور  خواهرم کم نگذاشته

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
منم دقیقا همینطور بودم، ولی بعد از بچه دار شدن زیر و رو شدم به بی نمک ترین بچه هم احساسات شدید دارم، ...

منم دقیقا مثل توام لوبعد از مادر شدن کلا دیدگاهم عوض شده

بچ داری خودت؟

من مجردم عزیزم

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
والا نه اعصاب بچه رو دارم نه بابای بچه رو     مجرد بمونم به صلاحه مردا بیشتر از بچه ها ر ...

از امضات مشخصه   کیف دنیا رو بکن   

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
منم مثل خودتم استارتر. این جا می بینم با دیدن عکس یه بچه دلشون ضعف می ره. من اونجوری نیستم اصلا. از ...

دقیقا منم دلم نمیخواد هیچ بچه‌ای کوچکترین ناراحتی داشته باشه ولی دلم براشون ضعف نمیره

منم اينجوريم اصلا به بچه ها حس خاصي ندارم، بچه ي خواهرمو خيلي دوست دارم ولي بيشتر از ٥ مين نميتونم ب ...

کار خوبی میکنید ، بدون علاقه و مسئولیت پذیری بچه دار شدن اصلا کار درستی نیست

منم قبل مادر شدنم همین حس رو داشتم .البته دلیلش این بود که کوچیک که بودم مثلا نه یا ده ساله بودم تو اقوام بچه زیاد بود وهمه بچه هارو ب من میسپردن و میگفتن تو خوب بچه نگه میداری کل دوران کودکیمو درحال بچه نگه داشتن بودم ولم نمیکردن خودم بچه گی کنم وتا قبل مادر شدنم از بچه ها متنفر بودم جز درجه یکا حوصله هیچ بچه ای رو نداشتم