2777
2789
عنوان

مرد آذرماهی یا مردادی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 77 پست

هیچ کدوم ولی مردادی یه نمه بهتره ولی مردای اردیبهشتی خوبن 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد مردادی احساساتیه لجبازه مغروره ولی عاشق بشه عشق اتیشی دارع😍

بد ترین دعوا ، دعوا با اونیه که سرعت تایپش از تو بالاتره   اون تورو شسته پهن کرده   تو تازه نوشتی   احترام خودتو نگه دار    

مرد مردادی رو نمیدونم ..ولی شوهرمن آذریه خیلی مغرور و سرد و زود عصبی میشه..البته اخلاقشون به سال تولدشون و یکمم محیط خانوادشون بستگی داره

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

آذری مهربون.. عصبی میشه اما چیزی تو دلش نیست.. اما مرد مردادی سلطه طلب.شلوغ..قد

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
اونی که خورده به تور تو بد بوده وگرنه همشون بد نیستن😊

شاید....البته زن یکی از فامیلامونم هستا....اون دیگه از ریشه داغونه....هر چند به قول شما همه که مثه هم نیستن....

ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر                                       اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔

همسرم مرداديه هميشه دوست داره رئيس باشه و حرف حرف خودشه و زود عصبي ميشه ولي بسيار عاشق پيشه و خانواده دوسته

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

مردای اذری رومن خوب میشناسم😁هم بابام هم شوهرم اذری هستن

فوووق العاده احساسی ان یعنی اگر دوس داری یکی روزی صدبارر بهت بگه دوست دارم یامثلا متوجه کوچکترین تغییرات ظاهریت بشه ومدام ازت تعریف کنه مرد اذری برات مناسبه

ولی اخداق های بد هم دارن مثلا اینکه خیلی حساسن به اینکه خانومشون بهشون محبت کنه یابیاد استقبالشون وباسلیقه باشه واینا

زودهم عصبی میشن و وحشتناااک عصبی میشن ولی خیلییی زود یادشون میره وتوقع دارن شماهمزود فراموش کنی همه حرفا وکارهاشون تو عصبانیت رو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مردای اذری رومن خوب میشناسم😁هم بابام هم شوهرم اذری هستن فوووق العاده احساسی ان یعنی اگر دوس داری ی ...

اینایی که گفتی دقیقا خصوصیات مردای اسفنده

مردای اذری کلا تو برزو احساسات مشکل دارن خیلی سرد هستن و زبونشونم به تعریف نمیچرخه زودم عصبی میشن

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
اینایی که گفتی دقیقا خصوصیات مردای اسفنده مردای اذری کلا تو برزو احساسات مشکل دارن خیلی سرد هستن و ...

گفتم که پدرم وهمسرم هردو اذری هستن ودقیقا همین خصوصیات رو دارن🖐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مردای اذری رومن خوب میشناسم😁هم بابام هم شوهرم اذری هستن فوووق العاده احساسی ان یعنی اگر دوس داری ی ...

شوهرمن فقط سه خط آخری که گفتی کاملادرسته براش بقیش  برعکسه فوق سرد و بی احساسه😒

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔