2777
2789
عنوان

کسی بوده کلیه بچش هیدرونفروز باشه وعمل کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21413 بازدید | 103 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی دقیقا مشکلش چی بود و انسداد داشت و چقدر بود

چقدرش که گریدش ۳ بود بنظرم،همون دکتر سونوگرافی گفت بدنیا اومد خونه که کردید بزار یک ماهی بگذره دوباره بیار،کلیه چپ بود فقط برای پسرم

ک ما همین کار کردیم دو ماهگی خونه کردیم و ۳ماهه بود بردیم سونو،گفت رفع شده خداروشکر

۳بار تعلیقی ام،از من بترس
چقدرش که گریدش ۳ بود بنظرم،همون دکتر سونوگرافی گفت بدنیا اومد خونه که کردید بزار یک ماهی بگذره دوبار ...

گرید سه یعنی چی...واسه پسر من انسداد داره کلیه راستش میشه تلگرام بهم پیام بدی 09197899473

چکاب با سونو؟ صب بردم عکس رنگی انقد گریه کرد که نگو  منم از اون بدتر  عکس رنگی خیلی بده

عزیزم کجا بردید برای عکس رنگی پسرتونو؟ خیلی درد داشت؟ تبریز زیر نطر کدوم دکتر بود؟ الان خوب شده پسرتون؟ عمل کرد یا با دارو خوب شد؟

عزیزم کجا بردید برای عکس رنگی پسرتونو؟ خیلی درد داشت؟ تبریز زیر نطر کدوم دکتر بود؟ الان خوب شده پسرت ...

بیمارستان کودکان 

دکترش کاظمی راشد هس 

عمل شده دیگه 

نه کامل 

چطور مگه؟

من از قیدت نمیخواهم رهایی
پسره من برگشت ادرار از مثانه به کلیه داشت واگه عمل نمیشد شاید امیدی به ادامه حیاتش نبود  به هم ...

سلام خوبی؟ پسرتون خوبه؟ 

من از بارداری پسرم مشکل دااشت هیدرونفروز دوطرفه و تنگی لگنچه واقعا هر دوماه میرفتم سونو از اسفند ک کرونا اومد نرفتم 

خیلی نگرامم میترسم برم سونو به خاطر کرونا و دکترشم دکتر اتوکش است تورو خدا بگین شما جطوربد؟ چیکار کنم به نظرتون ؟ پسرم ۱۵ ماهشه

سلام خوبی؟ پسرتون خوبه؟  من از بارداری پسرم مشکل دااشت هیدرونفروز دوطرفه و تنگی لگنچه واقعا هر ...

سلام ممنون 

بردین عکس رنگی؟

گریدش چند بود؟ ؟؟

دارو دادین این مدت یا عمل شده؟؟؟

من از قیدت نمیخواهم رهایی
سلام ممنون  بردین عکس رنگی؟ گریدش چند بود؟ ؟؟ دارو دادین این مدت یا عمل شده؟؟؟

سلام میشه بگین الان حال بچتون جطوره؟و اینکه شما اسکن هسته ای هم شد بچتون؟بعد از عمل با عکس چکاپ میشد یا با سونو؟

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره