2777
2789
عنوان

نام کودک

169 بازدید | 10 پست

بنظرتون اسم کودک باید چه ویژگی‌هایی رو داشته باشه؟؟یعنی معیارتون برای گزینش نام چیه؟

به نظر سنجی هم پاسخ بدین..

تعداد رای : 27
نظرسنجی
نام فرزند به نام پدر و مادر بیاد..
0
0%
نام فرزند به نام فرزندان قبلی بیاد...
6
22%
هیچکدوم
21
77%
♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد می‌کنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همه‌ی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم‌..❤نفسم بند نفس‌های حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊

نام فرزند باید زیبا،نیکو و پرمسمی باشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

فرقي نداره اسم من تركيبي از اسم مامان بابامه اولش اسم بابامه اخرش اسمم مامانم ولي خواهرم نه  من خيلي برام فرقي نميكنه

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ باشه  من اصلا برام مهم نبود که اسمه دخترم به منو شوهرم بیاد  اسم خودم هما اسم شوهرم ...

مهیار هست دیگه..آخه محیار نشنیدم

♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد می‌کنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همه‌ی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم‌..❤نفسم بند نفس‌های حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊

بیشتر دیدگاه‌ها اینه که مهم نیست اسم بچه به اسم پدر و مادر بیاد یا به فرزندان قبلی بیاد..اما بیشتر تاپیکایی که من میبینم درخواست کردم اسم بگین که مثلا به سارا و اکبر بیاد درحالی اون دو اسم اصلا بهم نمیاد و توقع دارن ما اسمی بگیم که به هردوشون بیاد...و گاهی اسم بی معنی و من‌درآوردی میزارن مثلا طرف اسم خودش شادی اسم همسرش امین هست اسم پسرشو رو میذاره  شارسین.(اینو تو پارک دیدم)....اسمایی که اصلا وجود نداشتهه...از خوذشون اسم میسازن که به اسم خودشون بیاد وقتی هم بهشون میگی که این اسم معنی نداره بهشون برمیخوره...

یا اینکه یکی رو دیدم اسم خودش مهناز بود و اسم شوهرش علی..اسم پسرشو برا اینکه به هر دوشون بیاد گذاشته علی‌مهیار یه اسم من‌درآوردی و بی معنی...مهیار خودش ترکیبیه و علی رو هم بهش میچسبونن...اصلا هم به معنیش فکر نمیکنن..الان علی‌مهیار یعنی بلند مرتبه‌ی یار ماه😐😐...تازه خیلی بی ربطن و اصلا ریشه‌شون ربطی بهم نداره...چرا واقعا اینجور اسما داره زیاد میشه؟؟

ابوالفضل‌شاهان هم شنیدم😑

منم یکی توپارک دیدم اسمش عمادرضا بود!!!!!

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  
منم یکی توپارک دیدم اسمش عمادرضا بود!!!!!

حالا باز این هردوش عربیه...نویدرضا و آرمان‌رضا و... اینام میذارن😶