2777
2789
البته گلم اشپزخونمون تو این بند و دراز افتاده ولی اینجوری نیست بزرگه.مردا که میدونی چجوری عکس میگیرن ...

عزیزم شیک خیرشو ببینی..خیلی گرون شداا..منم کتینتام شیک چو خونه صفر بود خودمون ساختیم باب میل خودم ش خدارو شکر..من کابینتم تغریبا سال ۹۶بود زدم هایگلاس ترک سفید..با قهوای مات اتریش..۹تمن وایساد

ک چون طرف دوست صمیمی بود این وسط چون متاسفانه ی اتفاق خیلی بودی واسمون افتاده بود تو اوج قرض و قسط..بندع خدا دوستمون کابینتی خیای هموامونو داشت تو حساب کردن دستمزد انچنانی نگرفت ..۹خوردای شده بود ک ۸گرفت..اون دفعه ک دیدمش مگفت خوب بود زدین الان کابینت شما رو با اون جس کمتر از۴۰نمیزنیم..تازه مگفت اتریش ک اصلا نیس الان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکت باشه استارتر تو خونه نو ک نشستی یه دعایی برا منم کنی صاحب خونه بشم..خیلی دلم گرفته😔

ایشالا عزیزم.من شش سال عقد هستم که برم تو خونم.ایشالا بهترین خونه نصیبت بشه 

تیکر تاریخ عروسیمه1شهریور.میشه برای اینکه کارام جور بشه یه صلوات بفرستین.ممنون
بنظرم خیلی خوشکله نمیدونم خیلی ذوق دارم خو ایشالا این ذوق قسمت همه بشه 

اي جانم

ذوقتو ميفهمم انگار خودمي

ما هم قبل عروسي كلي خونه رو تكميل كرديم برا همه قسمتاش اونجور ذوق ميكردم

ب دل خوش ايشالا خوشبخت بشين

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
ایشالا عزیزم.من شش سال عقد هستم که برم تو خونم.ایشالا بهترین خونه نصیبت بشه 

ممنونم گلم خوشبخت بشی با دل خوش تو خونت بشینی و کیفشو ببری💖💖💖

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
عزیزم شیک خیرشو ببینی..خیلی گرون شداا..منم کتینتام شیک چو خونه صفر بود خودمون ساختیم باب میل خودم ش ...

قربونت برم خواهرم سال 93 زد هشت تومن.الان خیلی گرون شده خیلی..دو هفته پیش یه جا کفشی قیمت کردم 700 تومن.دیروز رفتم بخرم میگه چوب گرون شده بار جدید برام میاد 980 تومن 

البته گلم اشپزخونمون تو این بند و دراز افتاده ولی اینجوری نیست بزرگه.مردا که میدونی چجوری عکس میگیرن ...

الان ک یه زمونه ای شده هر کی هر قیمتی میده..اصلا چیزی ب لسم انصاف وجود نداره

بازم خیرشو ببینی عزیزم...با دل خوش لذتشو بببری

اي جانم ذوقتو ميفهمم انگار خودمي ما هم قبل عروسي كلي خونه رو تكميل كرديم برا همه قسمتاش اونجور ذوق ...

شبا که از خواب بیدار میشم عکسش نگاه میکنم بعد میخوابم دوباره.شش سال هست دارم دوران عقد سپری میکنم برای خونه 

الان ک یه زمونه ای شده هر کی هر قیمتی میده..اصلا چیزی ب لسم انصاف وجود نداره بازم خیرشو ببینی عز ...

من شاه شطرنجم دوتس خوبم هست رفته کابینت بزنه یجا بهش گفتم بیستو خورده دیگه چندجا پرسیده اخری گفته 19 تومن.هرکه هرچی زورش برسه .خداکمک همه کنه خیلی سخت شده 

شبا که از خواب بیدار میشم عکسش نگاه میکنم بعد میخوابم دوباره.شش سال هست دارم دوران عقد سپری میکنم بر ...

اخييي❤️😊

خدا روشكر صبوريتون ج داده ايشالا خوشبخت باشين از ته دل خوشحال شدم 

با اينكه اصن نميشناسمت

كابينتات هم ك كولاكن

عكسشو گذاشتي ي صدقه و اسپندي هم برا خونه زندگيت كنار بذار

عاقيت ب خير شين❤️

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
قربونت برم خواهرم سال 93 زد هشت تومن.الان خیلی گرون شده خیلی..دو هفته پیش یه جا کفشی قیمت کردم 700 ت ...

اره همچی گرونه...ما کلا تو کابینت شانس اوردیم یه با انصاف گیرمون اومد دوست صمیمی بودیم خدا خیرش بده کلا اون قیمتی ک میبایس از اول نزده بود واسمون...ما هم قبلا چند نفر اورده بودیم نشون داده بودیم همه بااالا ۱۲قیمت میدادن...این بنده خدا اصلا بخایم حساب کنیم چیزی نگرفت بیشتر پدل جنس شد..موقع خرید با شوهرم رفت..خدا ب داد جونااا برسه 

شبا که از خواب بیدار میشم عکسش نگاه میکنم بعد میخوابم دوباره.شش سال هست دارم دوران عقد سپری میکنم بر ...

اخی الهی.....منم هنوز ک هنوزه ی تغییراتی میدیم ب خونه  تا چند هفته مق چیز میشینم ب اون قسمت نگاه میکنم😂