2777
2789
عنوان

جاری دارا یه لحظه میاین.

693 بازدید | 76 پست

سلام. من یه جاری دارم. خیلی حسوده. اصلا چشم دیدن منو نداره. پشت سرم تا دلتون بخواد حرف میزنه تا منو بده کنه. جمعه خونه مادرشوهرم دعوت بودم. رفتیم اونجا یهو مادرشوهرم گفت جاریمم داره میاد. خلاصه اومدن. سر سفره بودیم. دختر یازده ماهم اب و غذا اینارو ریخت رو خودش. جاریم تند تند غذاشو خورد اومد دخترمو بغل کرد بعد گفت من میبرمش لباساشو عوض میکنم. منم دیگه نتونستم بگم نه نمیخواد. وقتی برگشت گفت مای بیبی شم عوض کردم. گفتم‌ مگه پی پی کرده بود. گفت نه. 

من خیلی ناراحت شدم.

اخه اصلا دلسوز و مهربون نیست که اینکارشو بزارم رو حساب دلسوزی. منم از اینکار خیلی بدم میاد. بدون اجازه من زیر پوشک دخترمو دیده. از جمعه خیلی ناراحتم. همش میخام بهش پیام بدم بگم. به نظرتون چیکار کنم.

خدا جووونم مواظب دخملم باش.💟

یعنی چی من متوجه نشدم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سخت نگیر

نباید میدیده ولی دیده دیگه

منم حساسم ولی دارم رو خودم کار میکنم اینجوری سلامتی آدم به خطر میفته از جمعه فکرت مشغوله بنده خدا

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

حالا زیر پوشک دخترت هم چیز خاصی نبوده که جاری نباید می دیده که حالا اینجوری حرص می خوری

شما که اینقد حساسی کارای بچه رو خودت انجام بده و قاطع ممانعت کن از کمک دیگران