2777
2789

من یک ساله ازدواج کردم مستاجرم ،عزیزم الان نگران اینم پولی که سال دیگه بذارم رو رهن از کجا بیاریم چه برسه خونه دار شیم،ساکن شیرازم امسال 30میلیون گذاشتیم رو رهن رفتیم محله پائین تر نشستیم

شوهرت خرید به تنهایی یا با کمک کسی؟ و اینکه چه سالی؟ 

سال ۹۲

با همکاری خودم

نامزد بودیم

نه سرویس طلا خریدم نه شیر بها گرفتم اصرار کردم خونه بخره

الان خداروشکر دومی رو هم خریدیم

البته خودمم شاغلم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم شیرازم خونم ندارم فکرشم نمیکنم گرونه توخونه مامانم هستیم

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
شوهرت خرید به تنهایی یا با کمک کسی؟ و اینکه چه سالی؟  

من و همسرم به جای جهزیه و خرید عروس دوماد پول هامون رو گذاشتیم رو هم و خونه خریدیم

عقدمون کلا 3 ماه بود...بعد جشن عروسی تخت و کمد و مبل  نداشتیم...اما با پول های کادویی که تو جشن داده بودن پس فردای عروسی رفتیم وسیله خریدیم

به هر حال ادم باید به خودش سختی بده

الان دخترها تا کلی پول از همسرشون(قبل عروسی)نکشن نمیتونن زندگی شروع کنن...خرج و برج های الکی میتراشن...به  جای این کارها میتونن از اول مدیریت کنن

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
سال 92 که مفت بود اوووووف  خیلی کار خوبی کردی  الان قیمتا سر به فلک کشیده

مفت بود؟

من اونموقع حقوقم ۵۰۰ تومن بود الان ۳ تومنه

عروسی داشتیم جهاز داشتیم

لباس و اینا

پوستمون کنده شد

ولی هزاران بار خداروشکر که عقلم اون موقع کار کرد

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
سال ۹۲ با همکاری خودم نامزد بودیم نه سرویس طلا خریدم نه شیر بها گرفتم اصرار کردم خونه بخره الان ...

من هیچکدومو نگرفتم عروسی هم نگرفتم پنجاه میلیون قرض وارد زندگی شدم الانممستاجرم 

حتما از قبل پول داشتید چون محاله با یکسال کار کردن صاحب خونه شد ماهی 5میلیونم پس انداز کنی میشه 60می ...

نه والا

خرید عروسی نکردیم

طلا نخریدیم 

شیر بها نگرفتم

عوضش خونه خریدم

اگر پول کارمندی یا شغل ازاد معمولی باشه و پشتوانه نباشه تو تهران خردیدن دیگه ممکن نیست

ما سال 85 ازدواج کردیم با رهن 12 تومن الان 150 میلیون و 3/500 اجاره

ما دوبار تلاش کردم هر دفعه تا تونستیم پولی جمع کنم خورد به گرونی

این دفعه اخر که دیگه تیر خلاص بود

من کارمندم دوتا بچه هم دارم

نمیتونم برم اطراف تهران فایده ای نداره

کاربر قدیمی هستم، چون تاپیکام حذف نشد مجبور شدم با کاربری جدید بیام.

سال 96 اره شوهرمو خیلی دوست دارم واینکه الان تمام قرضامونو دادیم طلبکارم هستیم همیشه خدارو بابت همچین فرشته ای ک سر راهم گذاشت شکر میکنم و اگر صد بار دیگه ب دنیا بیام فقط با همین ادم ازدواج میکنم