2777
2789
عنوان

احساساتی تر بودن خانما و عدم تواناییشون برای تصمیمای منطقی

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 18 پست

دوستان منطقی فکر کردن نیاز به تربیت داره. نیاز به داشتن اطلاعات داره، نیاز به آموزش داره، نیاز به تجربه داره. بعله مغز زن و مرد متفاوت کار می‌کنه ولی هیچ کدوم برتر نیستن. اون چیزی که توش ریخته میشه مهمه. روانشناس زن و مردی که یه کتاب رو خوندن مثل هم فکر میکنن. 

کاش همه مثل شما فکرکنن

اینطورام نیستش...کهادم نتونه تصمیم نگیره..من شوهرخودم توهمه کاراس مشورت میکنه..گاهی حتی میگه خودت یه کاریش کن...منظورم توشرایط خییییلییی حساسه..یه وقتاهست که خانومااحساساتشون خییییلییی برانگیخته میشه...گاهی هرموناشون بالاپایین میشه..اینارم بایددرنظرگرفت..به هرحال ماهم انسانیم وعقل داریم اختیاروشعورداریم.من خودم بشخصه همیشه سعی میکنم کاری سختوله همسرم واگذارکنم .چون روحیه م واقعا نمیکشه وحساس وظریفم..دقت کن..ظریییف...ن ضعیییف

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنتا مثال خیلی خوب باور کن تو همین تاپیکا در طول روز می تونید ببینید 

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻