2777
2789

ممنون که اومدید 

ما سال ۹۱ عقد کردیم سال ۹۶ عروسی 

به شوهرم همیشه گفتم هیچی ازم قایم نکن 

من خودم هیچی هیچی قایم نمیکنم حتی اگه کار اشتباهی کنم که اون ندونه میام بهش میگم که من این کارو کردم ممکنه دعوامم کنه ولی چیزی ازش قایم نمیکنم 

حالا تو این چند ساله هی از شوهرم پرسیدم که چیزی از من پنهان نداری همشیه خندیده گفته ندارم 

منم گفتم اگه بعدا بفهمم میذارم میرم 

یه بار گفت اگه مثلا یهو برات ماشین بخرم خوشحال نمیشی 

گفتم نه چون بیشتر برام مهمه که اون پول رو از کجا اوردی نه اینکه برام ماشین خردی ینی تو یه پولی ازم قایم کردی چندبار بهم دروغ گفتی تا اون پول جدا جم کنی 

حالا من خودمم شاغلم تا ریال اخر پولامو شوهرم میدونه ینی هزار تومن تاحالا هیجا قایمکی برا خودم نذاشتم هرچی داشتم بهش گفتم اس ام اس های بانکمم میبینه تو گوشیم 

پریشب یه اس ام اس اوند بود رو گوشی شوهرم که سود بانکی واریز شده بود برا یه کات بانک شهر که من میدونستم شوهرم اصلا کارت بانک شهر نداشت 

اومد بهش نشون دادم خودش گفت اینو چند ساله گرفته داره توش برا روز مبادا پول میریزه 

خیلی ناراحت شدم گفتم اگه به من میگفتی من نمیذاشتم یا چی چرا اینکارو کردی 

گفت تو همش منو تهدید کردی که اگه چیزی پنهون کنی من میرم 

هیچوقت نگفتی اگه چیزی پنهون کردی بهم بگو 

گفت دلیل پنهون کاریم تو بودی 

ولی من اصلا قانع نشدم 

چون اصلا اصراف کار نیستم و از دارمد شوهرم هرچقدم کم پس انداز میکنیم 

خودمم باهاش رو راست رو راستم 

حالا تو مغزم یه چاله بزرگ واشده نمیدونم با چی پرش کنم

این در صورتیه که ما تو این سالا بعضی وقتا به پول نیاز داشتم ه شوهرم این پس اندازشو داشته ولی همش گفته ندارم 

میخوام ببخشمش ولی یاد خودم میوفتم که چقد صاف و ساده ام باهاش حالم بد میشه

به نظرتون من زیادی بزرگش کردم یا اگه شما هم بودید ناراحت میشدید؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سخت ميگيري به نظرم اسير كه نياوردي براي هم حري شخصي قائل باشيد حداقل فاصله رو رعايت كنيد اينجوري مردتون از تون ميبره

البته در مورد پس انداز صدق نميكنه ... منم نميپسندم بهتره باهاش حرف بزني واژگر نظرش اينه كه مسائل مالي يكمش از هم پنهان باشه شما هم همينكارو بكن

اين حقشه نخواد همه اطلاعات ماليشو به اشتراك بزاره هرچند من نميپسندم اما خب خيليا اينجورين شما هم همينكارو بكن

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

حالا قایمکی پول جمع کردن اشکال نداره ک..شوهر من بدون اینکه بمن بگه به همه پول قرض میده ولی من تیزم میفهمم..فقط بهش میگم اگه میدونی برمیگردونه اشکال نداره..زندگیتو با این چیزا تلخ نکن..مردا همیشه قایمکی پول دارن واسه روز مبادا ..بیشتر زنا هم همینطور..

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..

ناراحت شدی طبیعیه

ولی کاریش نمیتونی بکنی بعضی ها تو مغزشون جاافتاده که یه چیزیو از همسرشون مخفی کنن مثل دوست من اونم پولهاشو همیشه قایم کرده تو بانک و شوهرش اصلا خبرنداره در حالی که هر چی شوهرش داره دودستی تقدیم این میکنه ولی این یاد گرفته که شوهر نباید همه چیزو بدونه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

حق داری ، منم مثل توهستم تقریبا،  بیشتر حرفامو ب شوهرم میزنم در جریان خیلییی چیزا میذارمش

درمقابل توقع دارم اونم بامن صاف و رو  راست باشه

اگه ببینم پنهون کاری میکنه واقعا ناراحت میشم 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

اینکه حساب داشته و به تو نگفته بنظرم حساسیت بی مورد داری عزیزم، ببخشید که اینو میگم. تقریبا بیشتر مردها همینن. منم امار حسابهای شوهرمو ندارم هیجوقتم نپرسیدم.

اما اینکه میگی به پول نیاز داشتی و نداده....خوب بله فکر کنم هر کسم باشه ناراحت بشه.

شمام یه پس انداز کوچولو برا خودت داشته باش لازم نیست همه جیک و پیک پولاتو شوهرت بدونه.

خییییلی بزرگش کردی کم سخت بگیر جونم حالا بلاخره هرکسی برای خودش یه حریم شخصی داره خب همسرت یه ادمه عاقل وبالغه عقلش بهش حکم کرده یه پولی پس اندازکنه تازه بایدخوشحال باشی پولشو خرج چیزای بیخودنکرده و بفکرایندس

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

من‌اصلا نمیدونم‌شوهرم‌چند تا حساب داره تو هر کدوم‌چقدر پوله

این‌حساب مبادای مخفی رو هم که خیلی از آقایون دارن 

خودت رو درگیر این‌مسائل نکن

مسائل اقتصادی خونه پای همسره

خودتم‌اشتباه کردی تا هزار تومن درآمد خودت رو تحت نظر شوهرت خرج کردی

خودتم‌برا خودت یه حساب مبادای مخفی درست کن

منم بودم ناراحت میشدم ولی دیگه توام انقدر باهاش صادق نباش .. اصلا نیازی نیست بفهمه چقدر پول داری و چقدر خرج کردی بهتره توم از این به بعد یه پس انداز پنهونی داشته باشی یروز بدردت میخوره 

منم خوشم نمیاد چیزه مخفی داشته باشیم ولی یه وقتایی تو زندگی دلم میخواد یه پس انداز مخفی یهو پیدا بشه نجاتم بده،شما هم قضاوتش نکن که چرا خرج نکرده،شاید برا مواقع بحرانی تر نگه داشته،بعضیا همینجا مینالن که شوهرشون به فکر زندگی نیس،شما که شوهرت به فکره فکر بیخود به دلت راه نده

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞