2777
2789
عنوان

مامان های مهربون بیایین کمک راهنمایی میخام برا وزن گیری نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 35 پست
زیادی شیرین دوست نداره... برعکس یه دفه یکمی نمکی رو خورد...🤔 میترسم نمک بدم بعدا فشار خون بگیره😶 ...

فشار خون ؟؟؟بچه ۵ مااهه؟؟؟  عزیزم کی  با یکم نمک که  ضروریه بعداا دچار  فشار خون میشه؟ البته نمک دریایی خوبه  بعدا  هرچی خیلی حساسیت نشوون بدی بدتره

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته اول فرنی بعد حریره بعدم سوپ دادم که توی سوپش آب قلمو ماهیچه وپای مرغ میریختم. چهارمغز آسیاب ...

عهههههههه

شیر مادر میخورد نب نی تون یا شیر خشک...

یعنی میشه دختر منم یکم وزن بگیره

امشب به باباش گفتم اگر این ماه نیم کیلو وزن بگیره مخلصشم و همینطور براش غذا اماده میکنم(تازه ب تازه)

وزن اضافه نکنه فقط اب سیب زمینی بهش میدم🤣🤣🤣🤣

من هفته اول فرنی بعد حریره بعدم سوپ دادم که توی سوپش آب قلمو ماهیچه وپای مرغ میریختم. چهارمغز آسیاب ...

حلیم چی؟

میشه بهم اموزش بدین این غذا هارو؟

۴مغز رو بجز بادوم از چند ماهگی دادین؟

ببین ماهیچه یا مرع هرکدومو دااری  بزار با  پیاز بپزه توش  هویج سیب زمینی یا حتی  ماکارونی ببین چی داری بریز قشنگ که پخت میکس کن با کره بده بخوره میتونی توش برگ اسفناج یا سبزی چیزی هم بریزی بپزه فقط ه  دفعه سوپشو مقدار  کم درست کن که تازه تاازه بوخوره

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜
شیر خودم رو می خوره این شیری ک گفتین شیر خشکه؟؟؟

منم شیرخودمو میدم،،شیر آماده هستش هرقوطیش پنج میله،،،من روزی یه قوطی میدم میخوره،گوگل بزن شیراینفترینی درینک راجبش بخون،خیلی مقوی وخوبه،دوره ای میتونی بدی

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حلیم چی؟ میشه بهم اموزش بدین این غذا هارو؟ ۴مغز رو بجز بادوم از چند ماهگی دادین؟

حلیم گندم . گندم حلیمی بخر یکروز کامل خیس کن وآبشو هی عوض کن روز بعد بشور بریز تو قابلمه با یه تکه گوشت گردن یا ماهیچه بهتره من یه پیاز کوچولو ام میزدم میزاشتم باحرارت کم حسابی بپزه بعد میکس میکردم ومیدادم بهش  چهارمغز رو از شیش هفت ماهگی کم کم ریختم توغذاش . شیر هم شیر خودمو میدادم شبهام یکبار شیرخشک میدادم که سیربشه وزود بیدارنشه. پای مرغ رو میخریدم حسابی میشستم با یه پیاز وکمی نمک وآبلیمو میگذاشتم تو زودپز دوساعت میپخت تا استخوانهاش نرم میشد بعد میریختم تو سبد ومیمالیدم تا لعاب وغضروفش جداشه بعد بسته بندی میکردم تو فریزر هربار یه کمشو میریختم تو غذاهاش هم خوشمزس هم مقوی هم ویتامین داره.فرنی رو هم با یه تیکه نبات طعم دار میکردم. ولی غذا های نمکی رو بیشتر دوست داشت اونم خیلی کم نمک میکردما سرلاکم گرفته بودم یوقت جایی میرم نمیشه غذا ببرم سرلاک میدادم 

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
عهههههههه شیر مادر میخورد نب نی تون یا شیر خشک... یعنی میشه دختر منم یکم وزن بگیره امشب به باباش ...

حتما وزن میگیره فقط باید ذایقه اش بیاد دستتون غذاهای متنوع بهش بده ببین کدومارو با اشتها تر میخوره

سرلاک چی؟

سرلاک هم مرحله ایه اول فکرکنم برنج و شیر هست بعد کندم وشیرهست که پسرم بیشتر اینو دوست داشت بعد خرما و موز و..... بپرسی داروخانه میگه چند ماهگی چی بدی