2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم از طلاق منصرف بشه

11218 بازدید | 41 پست

سلام چکار کنم شوهرم از طلاق منصرف بشه کسی دعایی چیزی سراغ داره که اشتی کنیم تا مرز طلاق رفتیم دوتامونم غد و‌مغروریم منم ظاهرا میگم نمیخوامش ولی ته دلم دوسش دارم کسی تجربه داشته اینم بگم من هجده سالمه اون بیست و شش و عقد هستیم 

عزیزم اگه اختلافتون جدی نیس غرورتون رو بزارین زیر پاتون و حتی شده بهش زنگ بزن برین بیرون باهم صحبت کنین

من اکه توی زندگی اولم انقد مغرور نبودم و بچگی نمیکردم الان انقد بدبختی نمیکشیدم

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🥺🤰حذف تاپیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوسش داری چرا بهش نمیگی..هیچی مثل زبون مردآ رو طلسم نمیکنه..مردآ اکثرا اگرم زنشونو دوس داشتا باشن ابراز نمیکنن ولی این زنه که باید زبونش شیرین باشه..بهش بگو دوسش داری بگو نمیتونی فراموشش کنی..بگو اولین‌مردی هستش که عاشقش شدی..صحبت کردن و ابراز دوست دارم معجزه میکنه شک نکن..

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

من ۲۲ سالم بود اون ۲۶سالش!فقط کافی بود یکیمون بگیم نمیخوایم جدا شیم.همدیگه رو بغل کردیم گریه کردیم ولی هیچکدوم یک کلمه نگفتیم بابا من زندگیمومیخوام نمیخوام حدا شم.حسرتش همیشه به دلمه

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🥺🤰حذف تاپیک

حالا که خودت آنقدر عاقلی و به این نتیجه رسیدی که مشکلتون زیاد حاد نیس خداروشکر چرا خودت پیش قدم نمیشی از خودت شروع کن بهش پیام بده بگو دوستش داری یکم با حرفای عاشقانه دلش رو بدست بیار برای زندگیت بجنگ نزار دیر بشه بگو بیا دوتایی شروع کنیم دوباره البته بدون لجبازی و غرور

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

اخه دختر خوب سر مسئله ای ک حادنیس حرف طلاقم اشتباهه چه برسه به خود طلاق بنظرت طلاق الکیه داغون میشی الان روانشناسا میگن خیانتم دیدی بشین درستش کن  اگه کارد ب استخونت رسید اونوقت بگو طلاق اینقد ک عواقب طلاق بده

ممنون میشم  برای خواهرم که سرطان خون داره صلوات بفرستین😔😔
حالا که خودت آنقدر عاقلی و به این نتیجه رسیدی که مشکلتون زیاد حاد نیس خداروشکر چرا خودت پیش قدم نمیش ...

من  از این میترسم پیش قدم بشم اون بگه نه من خوردمیشم بعدم بره بگه من نخواستمش الان سه ماهه قهریم ولی هیچکسم اصن واسطه نمیشه بگه اشتی کنید البته میگن بابام میگه این ادم فایده نداره  ولی من فکر میکنم میتونه تغیر کنه 

من  از این میترسم پیش قدم بشم اون بگه نه من خوردمیشم بعدم بره بگه من نخواستمش الان سه ماهه قهری ...

خب از خودت شروع کن تو غرورت رو بزار کنار بهش بگو دوستش داری اگه واقعا میدونی هنوزم دوستش داری ی لحظه هم شک نکن پیش قدم شو تو تلاشت رو بکن اومدو خدای نکرده کار واقعا ب طلاق رسید ی عمر میخوای افسوس بخوری که چرا خودم پیش قدم نشدم انشالله که مشکلت حل بشه اما اگه واقعا قراره این اتفاقم بیفته پیش همه بگه اون پیش قدم شد....بزار بگه ادم با گفتن دوستت دارم هیچ وقت کوچیک نمیشه 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
من ۲۲ سالم بود اون ۲۶سالش!فقط کافی بود یکیمون بگیم نمیخوایم جدا شیم.همدیگه رو بغل کردیم گریه کردیم و ...

منم حسرت داشتنش موند تو دلم 

با این تفاوت که هر چی التماسش کردم 

که بمون زندگی کنیم فایده نداشت 

گفتم هر چی تو بگی

اولین مردی بود که اومد تو زندگیم 

خودشم میدونست 

رفت و زن گرفت ( شاید از اول دلش پیش اون بوده)