دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم قبل اصلاح صورتت پودر بچه بزن بعدش که اصلاحت تموم شد با پنبه گلاب بمال صورتت اگه دیدی رفع نمیشه یمقدار بتامتازون بزن عادت نده پوستتو به بتامتازون اما هراز گاهی بزن بعد اصلاح ان شالله کمک کرده باشم و نتیجه بده
خیار بذار داخل یخچال سرده سرد بشه یک روز کامل بمونه بعد بند بنداز خیارو رنده کن درجا بذار رو صورتت بمونه بیس دقیقه ک موند کمپرس یخ بذار عمرا جوش بزنی من من هر وقت اصلاح میکردم صورتم ب حدی جوش میزد انگار سوخته بود الان نه اصلا. بعد هم دو هفته ای یبار بند بنداز تا صورتت عادت کنه.
عزیزم مثل شما بودم, البته پر مو هم هستم, بعد یه مدت اصلا بند ننداختم, اپلیدی برقی استفاده کردم و همه چی عالی شد, اصلا و به هیچ وجه از ژیلت استفاده نکن, حتی اگه بری لیزر و اونجا بگن
منم همه رو امتحان کردم الان سه ساله با تیغ و ژیلت میزنم
موهای صورتتون کلفت نشده؟
منم یه مدتیه فقط ژیلت میکشم
دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....