2777
2789
عنوان

وزن جنینم کمه لطفا راهنمایی کنید

532 بازدید | 39 پست

خانوما امروز سونو رفتم ۳۶هفته و۳روز وزن جنین۲۲۰۳ بود که گفت خیلی پایینه دکترمم نیست دیابتم دارم متفورمین میخورم کسی شرایطش مثل من هست که راهنماییم کنه چیکار کنم وزن بگیره ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیدی میل روزی یه لیوان بخور.کباب مخصوصادگوشت قرمز.انشالله بسلامتی بدنیا میاد نگران وزنش نباش شیر میخوره تپل میشه 😍 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

متفورمین رو دکتر توی بارداری بهت داده؟

متفورمین توی بارداری ممنوعه تا جایی که میدونم

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

فک کنم بخاطر مصرف متفورمینه نگران نباش بچه های ک وزنشون پایینه ب دنیا میاد بهتر وزن میگیرن دختر من ۲۷۰۰بود ولی سر یک ماه شد ۴۳۰۰ 

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟

چون دیابت داری هر پیشنهادی برات مناسب نیست ولی گوشت کبابی و کله پاچه زیاد بخور . جنین تو ماه آخر وزن میگیره. به نظرم الان هم وزنش برای هفته 36 خوبه

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود

اگه میتونی آووکادو روباهسته اش رنده کن توظرف دربسته بذار صبح وشب یه قاشق بخور خیلیییی مقویه 

گوشت راسته ی گوسفندی روبخور (آبکی کبابش کن بخور) 

چهارمغز روپودرکن باپودرجوانه ی گندم مخلوط کن بخور 

ان شاالله نی نیت وزن میگیره 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....