دوستان من برای امروز نوبت ارایشگاه گرفتم که سایه ابرو و بن مژه بزنم اما الان پشیمون شدم به ارایشگرم بگم پولمو پس میده ؟50 بیعانه دادم چکار کنم روم نمیشه پولمو پس بگیرم برم چی بگم
برو بهش بگو شوهرم نظرش عوض شده اجازه نمیده ...لطفا پولمو پس بدین
توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
خاهرمن ۱۰۰تومن بیعانه داده بود پولشو ارایشگر برنگردوند ارایشگر احمق وبی وجدانی بود ...
عزیزم معنی امضات چیه؟؟؟
توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
همه میگن خوبه ابروهات نمیخواد تنها کسی که راضیه خودمم
میشه عکس بدی؟؟؟خب شاید واقعا نیازنداره ؟
تو همون ساعت مانیکوری چیزی بگیر که پولتم نخواد پس بده
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
امد حق وازبین رفت باطل .همانا باطل ازبین رفتنیست٪٪٪
مرسی گلم💜