2777
2789
عنوان

شوهرم باز شوهرم . اه اه اه۱۸سالمه ولی .....

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 65 پست

بیشترنگاهش ج نسی به زندگی 

حالاخیلی مردهابراشون جذابه امانمیان پیش زنشون بگن 

اعتمادبنفستاازدست نده

به خودت برس

ازخودت تعریف کن

یکباربهش بگوازشوخی وکارهات خوشم نمیادجلومن انجام نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا پیش جاریام میگ سارا لخت بشه همچین بدنی داره ها . درست نیس ک اخه 

دیروز جاریم میگفت باربی شدیا .ـشوهرممفت اووف ندیدی بدون لباس چی میشه فقط .

ن این حرفش ن لایک کردناش هیچی با هیچی جور درنمیاد سردرگمم

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 

کارت خیلی سخته ایکاش باهم دوتایی اول منطقی حرف بزنید بهش بگو که ناراحتی و زندگیتون شاید از هم بپاشه و ...

البته اروم.

اگه نشد حتما برید پیش مشاور.

یادت باشه برازندگیت همه تلاشتو بکن طلاق اخرین راه هست

مثلا پیش جاریام میگ سارا لخت بشه همچین بدنی داره ها . درست نیس ک اخه  دیروز جاریم میگفت باربی ...

خب خوبه که من فک کردم بدتومیگه اینجوری ناراحتی

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

اولا که با این شرایط حتما برای روابط خصوصی جلوگیری سفت و سخت کن چون بچه بیاد میشه قوز بالا قوز

دوما در اولین فرصت هردو برید پیش مشاوره. جفتتون نیاز به آموزش مهارت زندگی دارید. هردو خام هستید عزیزم

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

موقع ازدواج شوهرم 21 سالش بود ولی اصلا بچگانه رفتار نمیکرد...

بنظرم میگن سنش بره بالا درست میشه الکیه دوستم 12 سال صبر کرد تحمل کرد شدهرش الان 37 سالشه ولی درست نشده 😞

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
آخ این مردا آخرش من و دق میدن .. وایی خدا  . کاش میشد همشون ی مدت فرستاد مریخ

بیکاری مریخم به گند میکشن🤭

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

دوستان حالا نمیخواد هی سرزنشش کنید

الان نیاز به راهنمایی داره پس اگر میتونید راهنماییش کنید اگرنه برید بیرون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏