2777
2789
عنوان

افتادگی پلک بعد از بوتاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 28490 بازدید | 46 پست

اگه از بوتاکس باشه با اون قطره درست میشه 

یا باید صبر کنی تا تاثیر بوتاکس کم شه

میخوای امتحانی قطره ایرانی اش رو امتحان کن

شاید نتیجه داد

اگه نداد بعد اپراکلین..‌‌ رو بخر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان، من امسال برای اولین بار بوتاکس کردم و بعد از دو هفته یکی از پلک هام افتادگی پیدا کرد. رفتم پیش دکترم و دوباره همونجا رو تزریق کرد!! بعد از یک هفته افتادگیم بدتر شد ( دکترم واقعا بی تجربه اما پر مدعا بود) تو سایت نی نی سایت هیچ کس راهکاری نداده بود تا خلاصه منشی یه متخصص چشم ( که ان شاالله هر چی از خدا میخواد بهش بده) یه راهکار بهم داد. به خاطر همین اکانت تو نی نی سایت ایجاد کردم که اطلاع رسانی کنم. دوستان با یه دستمال حوله ای ( دستمال آشپرخونه) روزی حداقل یک تا دوبار به مدت 15 دقیقه، روی ابرو و زیر ابرو رو کمپرس گرم کنید. یعنی مرتبا سشوار رو بگیرید روی دستمال و بعد بزارید روی ابرو و نسبتا قسمت زیر ابرو رو آروم ماساژ بدید.این کار باعث میشه اثر بوتاکس سرگردانی که باعث افتادگی پلک شده کمتر بشه و بعد از یک هفته اوضاع خیلی بهتر بشه و خودتون تاثیرش رو ببینید. فقط لطفا صبور باشید و اگر جواب گرفتید منو هم دعا کنید. در مواقعی هم که وضعیت اورژانسی هست قطره بریمونیدین هم میتونه چند ساعتی یه مقدار کم اوضاع پلک رو بهتر کنه اما عوارضش رو من زیاد بود... خستگی ایجاد میکرد و حالت حساسیت توی بینیم ایجاد میشد.

سلام دوستان، من امسال برای اولین بار بوتاکس کردم و بعد از دو هفته یکی از پلک هام افتادگی پیدا کرد. ر ...

ممنون از راهنماییتون. 

منم بوتاکس زدم و.... دو هفته دیگه عروسی خواهرمه. با این کار فقط افتادگی پلکم برطرف میشه یا کلن اثر بوتاکس اون قسمت صورتم همزمان باهاش از بین میره؟ آخه برای من گفت تو ابروت بوتاکس میزنم تا بالاتر بره اما پلک چپم الان افتادگی پیدا کرده 

یعنی ایرانیش تاثیر نداشت؟ 

مشکل مامان من از بوتاکس نبود... یه بیماری مثل گل مژه گرفته بود تو همون تایم 

بخاطر همین تاثیر نداشت اون ایرانیه

اگه شما هم این مشکل پیش اومده براتون

چاره دیگه ای ندارین

چون بعید میدونم الان پیدا بشه خارجی اش 

ان شالله موثر باشه ایرانیه 

مشکل مامان من از بوتاکس نبود... یه بیماری مثل گل مژه گرفته بود تو همون تایم  بخاطر همین تاثیر ...

اسم قطره ایرانیش رو میخواستم بدونم. چون چند جا پرسیدم گفتن هیچ قطره ای موثر نیست براش