2777
2789

خیلی دلم سفر میخواد ولی نمیشه 😭😭😭الان عقدیم و بشدت پول لازم و مشغول پس انداز دیگه پولی واسه تفریح و سفر نداریم

شما دلتون میخواد کجا برید؟

دلم میخواد برم شمال تا حالا هم نرفتم فقط و فقطم میخوام با همسرم دونفره بریم

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا درون استانی سفرهای یک روزه انجام نمیدین؟؟؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

مشهد خیلی وقتم هس تصمیمیشو گرفتیم ولی نمیدونم چرا نمیشه!

من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم و‌تو مال من نباشی⁦❤️⁩تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم⁦❤️⁩
چرا درون استانی سفرهای یک روزه انجام نمیدین؟؟؟

واقعا نمیتونیم چون بشدددددت پول لازمیم همسرم هم شغل ازاد واسه هر روز کار کردنش برنانه میچینه پول جم کنه

دلم کنار دریا رو میخواد ولی اصلا نمیتونیم مادر شوهرم بفهمه از وسط نصفمون میکنه.ما حتی اجازه نداریم ت ...

چرا؟وای 

باید اونم ببرید؟

ای جان عزیزم حتما سعی کن برو خیلی خاطره خوبی میشه براتون منم تو عقدم عید امسال رفتیم نوشهر دوتایی ۴ر ...

همیشه خوش باشی گلم😍😍😍احتمال ۹۸ درصد میزنم تو عقد نمیتونیم جایی بریم