2777
2789

اگر تهران هستید کلینیک سینوهه رو بهتون پیشنهاد میکنم
تمام روش های درمانشون غیر جراحی
پزشکاشون بسیار با تجربه هستن و دارای کد وزارت بهداشت
و برای درمان از بروزترین تجهیزات استفاده میکنن
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
این پیج اینستاشون و اینم کانال تلگرامشون که مطالب بسیار مفیدی در اختیارتون قرار میدن
اینم آدرس سایتشون 👇🏻👇🏻👇🏻
https://dr-jamaly.com/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر بزرگ منم برای زانوش سینوهه میرفت واقعا هر جا میرفت خوب نمیشد میگفتن فقط باید عمل شه اما بخاطر کهولت سن و بیهوشی و عوارض عمل ما میترسیدیم
اما تو کلینیک سینوهه با ازریق اوزون و فیزیوتراپی خیلی خیلی بهتر شده طفلی خیلی درد میکشید

با افزایش سن ، دیسک کمر بین مهره ای ممکن است مایعات را از دست داده و خشک شود. با این کار ، دیسک اسفنجی (که بین قسمتهای استخوانی ستون فقرات قرار دارد و به عنوان “کمک فنر” عمل می کند) فشرده می شود. این حالت ممکن است به شکستن حلقه بیرونی سخت منجر شود و در نتیجه به هسته یا داخل حلقه اجازه می دهد تا بیرون برود. به این نوع دیسک ،دیسک برآمده گفته می شود.

پای مرغ حاوی کلسیم فراوان، ویتامینD،املاح مس،منیزیم،فولات وسایراملاح مفید است.برای درمان آرتروز،روماتیسم مفصلی، کندی رشد کودکان، فشار خون، کلاژن ساز قوی برای جوانسازی پوست صورت، درمان قطعی دیسک کمر و بیماری های مفاصل است. جالب است بدانید در پای مرغ هیچگونه آنتی بیوتیک و هورمونهای مرغ وجود ندارد

طرزتهیه:3 بسته پای مرغ را شسته همراه2عدد پیاز برش زده و آب روی حرارت گذاشته و پس از بجوش آمدن بمدت 10 ساعت با حرارت ملایم بپزید، سپس پس هز سرد شدن در صافی ریخته و پای مرغ را کامل روی صافی بکشید که فقط استخوانها باقی بماند،در نهایت شما عصاره بسیار غلیظ و خوشمزه  دارید، که در هر غذا هم میتوانید استفاده کنید ولی بهتر است روزی2 لیوان سر بکشید

بعد از1 هفته مشکل دیسک کمر، وسایر مشکلات مفاصل و استخوان شما بااطمینان از بین خواهد رفت.

ضمنا استفاده از پیاز، در طبخ برای آزاد شدن املاح و کلسیم الزامی است

مطمین باشید درمان میشید  من رو هم دعا کنید

سلام عشقم من خودم یه مدت زیادی از دیسک کمر و درد شدید رنج میبردم تا اینکه یکی از دوستام یه جراح مغز بهم معرفی کرد توی تهران به اسم دکتر محسن القاسی آدرس مطبشون هم تو خیابان ملاصدرا هستش این سایتشونه میتونید برید از اونجا ادرس و شماره تلفنشونو بردارید .

https://dralghasi.com/waist-disc/

من تو باشگاه کمرم ضرب دید گفتن دیسک کمرت زده بیرون. انقد اینور اونور گشتم واسه درمان دیسک کمرم تا ی کلینیک درد سمت خیابون مطهری پیدا کردم . خیلی بهتر شدم خداروشکر. خداخیرشون بده کلینیک شون خیلی خوبه دکترای خوبی دارن.