یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر میدارم. بگذار آنچه از دست رفتنیست از دست برود". نادر ابراهيمي
بله، از ابتدای زندگی جاروبرقی کشیدن و شستن دسشویی و حمام با ایشونه و من تابحال این کارا رو انجام ندادم. اتوی لباسهای خودشونم با خودشونه، البته من ازش نخواستم یا اجبار نکردم خودش دوس داشت که خسته نشم.
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
کمک وقتی که لازمه نه.ما کلا دونفریم و یک وقتهایی کمک میکنه ولی وقتی مهمون دارم و شدیدا دست تنها هم هستم اصلا و ابدا دست به سیاه و سفید نمیزنه و عارش میاد جلوی مهمون کاری بکنه انگار پسر خان هستند ایشون یا شاهزاده هستند من خبر نداشتم بیشتر اوقات هم قبل از اومدم مهمون باهم دعوامون میشه چون من نمیرسم کارها را تنهایی انجام بدم و ایشون هم دوست نداره کمک کنه الان میفهمم مامانم چه نعمتی داشته که دوتا دختر خدا بهش داده