2777
2789
عنوان

دکتر کرد افشار

272 بازدید | 3 پست

بچه ها کسی هست تازگیا پیش دکتر کرد افشار طب سنتی تو تهران رفته باشه؟مطبش هر چی زنگ میزنم کسی برنمیداره

شماره ی دیگه ای بجز این ازش دارین+۰2166765787

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه پیش دکتر کرد افشار ویزیت شدم اولا بعد کلی معطلی اومد و کار بیمارها رو راه انداخت.دوما  تنها دو سه دقیقه برای ویزیت من وقت گذاشت اصلا به حرفم گوش نکرد و بسیار بی دقت و سریع ویزیت کرد. سوما دکتر با وجود داروخانه در سلامتکده خارک، من را به داروخانه مطب خودش ارجاع داد. تو همه نسخه ها خرید کتاب تغذیه در طب اسلامی را که نوشته خودشه تجویز می کنه و هزینه داروها بالای دو میلیون می‌شه.واقعا متاسفم که از مریضی که درد داره و درمونده‌اس اینطوری سو استفاده می‌کنن😭

نتيجه معروف شدنشون اینه