2777
2789
عنوان

بچه ها یعنی مغز من مریضه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 37 پست

تشخیصش به این راحتیا نیست ولی احتمالا وسواس هم فکری هم عملی هم مجبور

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ثبلا عین شما بودم ولی الان چندسالی میشه که خوب شدم.ترک کردم اون رفتارهارو.

چجوری ترک کردی من نمیتونم تو ذهنم میگم ترک کنم وانجام ندم حتما عزیزانم یچیزیشون میشه براهمین نمیتونم

واقعاً به این اراجیف خرافه عمل می کنی واقعا متاسفم مگه از اون بی سواد های قرن بیستم هستی که به این موضوعات پوچ وبی ارزش ارزش میدی هرچقدر اهمیت بدی مغزت رو مریض می کنی

ساحل دلت رو به خدا بسپار خودش قشنگترین قایق رو میاره

حتما مراجعه به روان شناس کن ، اگ نیازی به دارو و اینا باشه ارجاعت میده به یه روانپزشک 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
چجوری ترک کردی من نمیتونم تو ذهنم میگم ترک کنم وانجام ندم حتما عزیزانم یچیزیشون میشه براهمین نمیتونم

چند بار انجام ندادم و مقاومت کردم.بعد دیدم اتفاق بد نیفتاد و همش وسواس مغز خودم بود.دیگه کم کم دلم آروم گرفت و اون کارها از ذهنم پرید.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

یکی رو میشناسم رو زمان وسواس فکری گرفته مثلا میگه تا ساعت هفت نشه نمیرم غذا بخورم... یا نمیرم حموم... جدیدا مشکلش حادتر. شده... همش چشمش به ساعته... و هیچ کاری انجام نمیده... انگار مغزش از کار افتاده باشه.. شما هم حتما برو دکتر خدایی نکرده وضعیتت بدتر نشه

چکار کنم😢

قطعا روانپزشک و دارودرمانی.

بدتر بشی جمع کردنش سختتره.

افسردگی و اضطراب و خشمم باهاش میاد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

واقعاً به این اراجیف خرافه عمل می کنی واقعا متاسفم مگه از اون بی سواد های قرن بیستم هستی که به این م ...

دست خودم نیس بخدا همش تو ذهنم میگم انجام ندم یه اتفاق ناگوار میفته واسه کسایی که دوسشون دارم وبعد مجبور میشم😞

قطعا روانپزشک و دارودرمانی. بدتر بشی جمع کردنش سختتره. افسردگی و اضطراب و خشمم باهاش میاد

میترسم به شوهرم بگم رفتارامو بگه یوقت دیوونه ای یا همش به روم بیاره براهمین تاالان دکتر نرفتم

دست خودم نیس بخدا همش تو ذهنم میگم انجام ندم یه اتفاق ناگوار میفته واسه کسایی که دوسشون دارم وبعد مج ...

مثلاً سه تا ایوان آب چه کسی رو نجات میده اگه قرار باشه اتفاقی بیوفته یه گالون آبم بخوری بازم اون اتفاقه میوفته

ساحل دلت رو به خدا بسپار خودش قشنگترین قایق رو میاره
میترسم به شوهرم بگم رفتارامو بگه یوقت دیوونه ای یا همش به روم بیاره براهمین تاالان دکتر نرفتم

مگه مجبوری بگی کجا میری؟ یه چیزی بساز دیگه