2777
2789
عنوان

حبوبات برای کودک 10 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 7341 بازدید | 23 پست
همه بهم میگفتن که بچه ات عادت میکنه به غذای میکس شده.... ولی اصلا اینجوری نیست الان قشنگ مرغ تیکه کن ...

انشاله زنده باشه گلم.. خانمی شما از ماه دهم یادتون هست در روز چند وعده غذا به بچتون میدادین؟ من میان وعده و صبحانه که میدم ولی روزی یه کاسه ماست خوری سوپ میکس شده میدم چون نهارش دیگه میشه ساعت 5 عصر چون وعده شیرخشک صبح میخوره بعد هم حریره یا زرده دیگه میفته نهار به 5 ... بعد شام هم تو دستور غذا پوره سبزیجات هست دیگه من چون شیرخشک میدم دیگه آونو نمیدم شما چیکار میکردین؟

انشاله زنده باشه گلم.. خانمی شما از ماه دهم یادتون هست در روز چند وعده غذا به بچتون میدادین؟ من میان ...

ممنون خدا بچه ی شما هم براتون حفظ کن.... پسر من وقتی ده ماهش بود شب ها تا ساعت سه چهار شب بیدار بود... واسه همین صبح ها خواب بود ناهار بهش آش میدادم یا خورشت مرغ و برنج... چون ناهار زیاد نمیخورد دوباره پنج شش عصر بهش غذا میدادم... شام هم همون اش بهش میدادم.... ما بین اینا هم اگه میل داشت شیر خشک بهش میدادم اگه نمی‌خورد که شب تو خواب بهش شیر میدادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاله زنده باشه گلم.. خانمی شما از ماه دهم یادتون هست در روز چند وعده غذا به بچتون میدادین؟ من میان ...

عزیزم شیرخشک چه ربطی به وعده غذایی داره

صبحانه وقتی بیدار میشه بده ناهارش رو حتما تا ۲ بده عصر جیزی ندادی هم مهم نیست ولی حتما تا ۸ شامش رو بده 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم شیرخشک چه ربطی به وعده غذایی داره صبحانه وقتی بیدار میشه بده ناهارش رو حتما تا ۲ بده عصر جیزی ...

آخه گلم من اول شیرش را میدم شیر یکم سنگینه نسبت به شیر مادر نمیشه با فاصله زود باز حریره یا زرده تخم مرغ را بدم ...

آخه گلم من اول شیرش را میدم شیر یکم سنگینه نسبت به شیر مادر نمیشه با فاصله زود باز حریره یا زرده تخم ...

بلافاصله که نه

بچه منم شیرخشکی بود

اول شیر یکساعت بعد غذا

صبح هم اول صبحانه.‌بعد شیر

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ممنون خدا بچه ی شما هم براتون حفظ کن.... پسر من وقتی ده ماهش بود شب ها تا ساعت سه چهار شب بیدار بود. ...

اش را بخاطر سبزیش که همه چی هست من شروع نکردم آخه انواع سبزیجات از ماه 12 هست 

شما پیاز هم به غذا تو این ماه اضافه کردین 

من اضافه نکردم گفتم از ماه 12

اش را بخاطر سبزیش که همه چی هست من شروع نکردم آخه انواع سبزیجات از ماه 12 هست  شما پیاز هم به ...

چه خبره... پیاز رو سرخ کن بریز تو غذای بچه البته.... تو غذای بچه 10ماهه بریزی ها... زیر ده.. ماه نریز... من از هشت ماهگی سبزیجات به غذاش اضافه میکردم.. ولی پیاز از ده ماهگی بود فک کنم

بلافاصله که نه بچه منم شیرخشکی بود اول شیر یکساعت بعد غذا صبح هم اول صبحانه.‌بعد شیر

شما هم درست انجام میدادین ولی از ماه 12 باید ابتدا دیگه صبحانه بشه ولی از قبلش اول شیر ...