2777
2789
۸۰۰ الی ۱تومن

یه جا نوشته بود شده یکو پونصدو خورده ای...کاش اینطوری بود 😍 حالا من موندم بین پرستاری و تربیت معلم..تربیت معلم بیشتر حقوق دانشجوییش وسوسم میکنه

جایی که عشق باشد،زندگی جریان دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جا نوشته بود شده یکو پونصدو خورده ای...کاش اینطوری بود 😍 حالا من موندم بین پرستاری و تربیت معلم. ...

کلا تربیت معلم شغل راحت تر و مناسب تریع

پرستاری هم خوبع ولی سخت تر

معلما تابستونا تو خونن 

ولی پرستارا باید کار کنن

یه جا نوشته بود شده یکو پونصدو خورده ای...کاش اینطوری بود 😍 حالا من موندم بین پرستاری و تربیت معلم. ...

معیارات برا انتخاب شغل چیه؟!

اگه راحتی کار که فرهنگیان بهتر از پرستاری....

اگه درامد،پرستاری بهتره تقریبا

حقوق دانشجوییش زیاد نیست ها 

برادر شوهرم فارغ التحصیل ۹۷ . تا مهر ماه ۶۰۰میگرفت

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

فک نکنم ترم اول اینقد بدن

منم بین این دوتا موندم اولویتمو هم زدم فرهنگیان

اگه میتونی بری پرستاری ک خیلی بهتره.حقوقش ۲ برابره از همون اول 

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت 😪😴