من با خنده به شوهرم گفتم بمن توجه نکنی افسردگی میگیرم بعد بهت خیانت میکنما اونم خندید اخه همه ش سرش ...
عزیزم مال تو سرش به تلوزیونه .مال من کلا به برق تلوزیون وصل😂😂😂.باید انقدر سرگرمی جذاب داشته باشی براش بیاد سمتت ،خودمم دنبالشم.مثلا کیک دیزاین شده یه موضوع خنده دار.تخمه باهمی.فیلم های زیاد تو فلش باهمی.
شوهرمنم یه عوضی ب تمام معناست اصلا محبت بهم نمیکنه ولی تا روزی ک تو قبر بزارنم سر سوزنی ب کسی غیر اون فکر هم نمیکنم از خدا واون دنیام میترسم با وجود اینکه خیانت هم دیدم
زنهامیفهمن من چی میگم زنی باچهره بسیارزیبا واندامی بسیارجذاب ک هرمردی آرزوی داشتنشوداره وطوری ک خوشگلیش زبانزد عام وخاصه حالا همسراین زن اصلاااااتوجهی بهش نکنه بدترین مرگه برای زن ی مرگ تدریجی وخاموش ک اگ زن خیانت نکنه خاااانومی بزرگی کرده هم درحق خودش هم حق همسرش ک خیلییییی سخته آدم مدام جلو آینه وایمیسته باخودش میگ خدایا من چ عیبی دارم چ ایرادی دارم ک ب چشم شوهرم دیده نمیشم شب ها ک میخابه با آه واشک چشماشو میبنده باهزارالتماس ب چشمهای شوهرش خیره میش و محبت گدایی میکنه دریغ از یک نگاه پاسخگوتتزه طلبکار هیییییی
عزيزم من همه جوره شاد بودم حتى عصرى ك باهام قهر كرد از صبح بلند شديم اينقدر سربسرش گذاشتم خنديديم ام ...
ای جان عینه شوهر من .یکمبزا به حال خودش دلگیر نشو هی فکرت نشخار کنه آی کی آشتی میکنه.
اما یه چیزی رو خوب فهمیدم مرد قهر کرد بخوای تو بری جلو بیچاره ای .پس شاد باش و شادی بده ولی مرز رو نگهدار برای اومدن خودش سمت تو برای اشتی (منطورم اینکه تو قیافه نباش خودت تنهایی سرخوش باش و منقل کن )طوری که خودش بیاد برا آشتی.
ای جان عینه شوهر من .یکمبزا به حال خودش دلگیر نشو هی فکرت نشخار کنه آی کی آشتی میکنه. اما یه چیزی ...
از اشتباهاتى ك از اول كردم اين بوده ك چون طاقت نداشتم هميشه ميرفتم التماسش و گريه و زارى اما ايندفعه ديگه نميرم دلم خون ولى دارم ميخندم و محلش نميدم توروقران واسم دعا كنين ابجى داغونم😞😞😞😞