2777
2789
متم دقیقا همینجوریم نمیبخشمش حساب وکتاب بمونه تواون دنیا😭😭😭

فقط اینو میتونم بگم خیلی خیلییی سخت آدم باهمچین شرعیطی میتونه نفسشو کنترل کنه اگ محبت خداتودل نباشه هیچی ازآدم بعید نیس مخصوصا وقتی ازدوره اطراف بهت هی میگن حیف تونیس باین خوشگلی وجذابی خوش بحال شوهرت چ کیفی میکنه شوهرت قدرتو نمیدونه توازاون سرتری خیلی سخته جلوی نگاه ها و نظرهای دیگرون خودتو عارف نگه داری تواین شرایط دیگ آدم ی موقع ب جایی میرسه ک مدام خاب میبینه ......

باخداباش و پادشاهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کنار همه این بی احساساسی ها بد دهنی و تو جمع فحش ناموسی دادن هم اضافه کنید شب رو تخت می‌خوابه من پیش پسرم رو‌زمین فقط واسه نیازش منو میخاد من گفتم تموم نه بغل نه بوس نه نوازش نه محبت فقط رابطه جنسی مگه خرم دیگه تعطیل کردم بره هر جایی دوس داره خودشو تخلیه کنه اصلا واسم مهم نیس