2777
2789
من با خنده به شوهرم گفتم بمن توجه نکنی افسردگی میگیرم بعد بهت خیانت میکنما اونم خندید اخه همه ش سرش ...

عزیزم مال تو سرش به تلوزیونه .مال من کلا به برق تلوزیون وصل😂😂😂.باید انقدر سرگرمی جذاب داشته باشی براش بیاد سمتت ،خودمم دنبالشم.مثلا کیک دیزاین شده یه موضوع خنده دار.تخمه باهمی.فیلم های زیاد تو فلش باهمی.

عزیزم مال تو سرش به تلوزیونه .مال من کلا به برق تلوزیون وصل😂😂😂.باید انقدر سرگرمی جذاب داشته باشی ...

اره یعنی داره میمیره از خواب ولی نمیزاره خاموش کنم در این حد 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم یه عوضی ب تمام معناست اصلا محبت بهم نمیکنه ولی تا روزی ک تو قبر بزارنم سر سوزنی ب کسی غیر اون فکر هم نمیکنم از خدا واون دنیام میترسم با وجود اینکه خیانت هم دیدم

اره یعنی داره میمیره از خواب ولی نمیزاره خاموش کنم در این حد

همشون اغلب .جای نگرانی نیست.

یه آقایی به من گفت 

بیچاره آقایون هر کاریم بکنن بازم گیرن 

کار بدی نمیکنه که بزا نگاه کنه 

گ

گاهی با خودم میگم شاید ما زنها بیماری جلب توجه داریم😂😂😂😂

همشون اغلب .جای نگرانی نیست. یه آقایی به من گفت  بیچاره آقایون هر کاریم بکنن بازم گیرن  ...

اره بابا ببینه دیگه کاریش ندارم 

اره دقیقا من همش توجه میخوام  

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
من که شوهرم تازگیاتوهم زده می خوام سرش کلاه بذارم میگه توهمش توفکره پول کندن ازمنی کلاتوتوهمه که همه ...

درامدش راضیش نمیکنا.باید بهش کمک روانی کنی تا ارامش بگیره 

مثلا  دلت رو برا خرج کردن گندا کن .کار میکنی خرج کنی.نگران نباش بیا مدیریت کنیم تا از نگرانی در بیای

زنهامیفهمن من چی میگم زنی باچهره بسیارزیبا واندامی بسیارجذاب ک هرمردی آرزوی داشتنشوداره وطوری ک خوشگلیش زبانزد عام وخاصه حالا همسراین زن اصلاااااتوجهی بهش نکنه بدترین مرگه برای زن ی مرگ تدریجی وخاموش ک اگ زن خیانت نکنه خاااانومی بزرگی کرده هم درحق خودش هم حق همسرش ک خیلییییی سخته آدم مدام جلو آینه وایمیسته باخودش میگ خدایا من چ عیبی دارم چ ایرادی دارم ک ب چشم شوهرم دیده نمیشم شب ها ک میخابه با آه واشک چشماشو میبنده باهزارالتماس ب چشمهای شوهرش خیره میش و محبت گدایی میکنه دریغ از یک نگاه پاسخگوتتزه طلبکار هیییییی

باخداباش و پادشاهی کن
زنهامیفهمن من چی میگم زنی باچهره بسیارزیبا واندامی بسیارجذاب ک هرمردی آرزوی داشتنشوداره وطوری ک خوشگ ...

حرف دلم زدی منم محبت گدایی میکردم اما الان دیگه از خودم خجالت میکشم

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
شوهرم بى دليل باهام قهر ميكنه محلم نميذاره فكر خيانت هرگز نميكنم اما خيلى درمونده ام دعا كنين راهمو ...

مال منم.باید یه مدت با شادی لبخند به خودت برسی پر انرژی غذای خوب ...بعد اجازه بده اون بیاد بغلت اون بوست کنه اون یکم تو این ...

شوهرت دپرس شده باید شادی تنوع و تفریح و سرگرمی ایجاد کنی ...

مال منم.باید یه مدت با شادی لبخند به خودت برسی پر انرژی غذای خوب ...بعد اجازه بده اون بیاد بغلت اون ...

عزيزم من همه جوره شاد بودم حتى عصرى ك باهام قهر كرد از صبح بلند شديم اينقدر سربسرش گذاشتم خنديديم اما يهويى قهر كرد فكر كنم دو قطبيه😞😞

عزيزم من همه جوره شاد بودم حتى عصرى ك باهام قهر كرد از صبح بلند شديم اينقدر سربسرش گذاشتم خنديديم ام ...

ای جان عینه شوهر من .یکم‌بزا به حال خودش دلگیر نشو هی فکرت نشخار کنه آی کی آشتی میکنه.

اما یه چیزی رو خوب فهمیدم مرد قهر کرد بخوای تو بری جلو بیچاره ای .پس شاد باش و شادی بده ولی مرز رو نگهدار برای اومدن خودش سمت تو برای اشتی (منطورم اینکه تو قیافه نباش خودت تنهایی سرخوش باش و منقل کن )طوری که خودش بیاد برا آشتی.

ای جان عینه شوهر من .یکم‌بزا به حال خودش دلگیر نشو هی فکرت نشخار کنه آی کی آشتی میکنه. اما یه چیزی ...

از اشتباهاتى ك از اول كردم اين بوده ك چون طاقت نداشتم هميشه ميرفتم التماسش و گريه و زارى اما ايندفعه ديگه نميرم دلم خون ولى دارم ميخندم و محلش نميدم توروقران واسم دعا كنين ابجى داغونم😞😞😞😞

زنهامیفهمن من چی میگم زنی باچهره بسیارزیبا واندامی بسیارجذاب ک هرمردی آرزوی داشتنشوداره وطوری ک خوشگ ...

متم دقیقا همینجوریم نمیبخشمش حساب وکتاب بمونه تواون دنیا😭😭😭

از اشتباهاتى ك از اول كردم اين بوده ك چون طاقت نداشتم هميشه ميرفتم التماسش و گريه و زارى اما ايندفعه ...

عزیزم گارد نگیر فقط تو شاد و زیبا و سرحال زندگی کن کلاس برو .....به اونم حال خوب رو منقل کن پشت چشم نازک نکن.

امان فقط کاری کن بزا خودش بیاد سمتت. باهاش دوست باش بزا اون قهر باشه بالاخره خسته میشه