2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه نکردم اما بی احساسی یه مرد، برای زن از همه چی بدتره منم یه مرد بی احساس دارم و از وجود همچین حسی از درون میسوزم

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

من با خنده به شوهرم گفتم بمن توجه نکنی افسردگی میگیرم بعد بهت خیانت میکنما اونم خندید اخه همه ش سرش تو تلویزیون  

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
من با خنده به شوهرم گفتم بمن توجه نکنی افسردگی میگیرم بعد بهت خیانت میکنما اونم خندید اخه همه ش سرش ...

چه ریلکسه شوهرت من اگه اینجوری بگم شوهرم قشنگ حمله میکنه بهم خیلی حساسه خییییلی حتی اسم مرد دیگرم بیارم جلوش میگه هییییس

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔

لطفا اشتباه نکنید نگفتم عملا خیانت کنه نه گفتم زنده شدن حس حسی ک مدام زن درخودش درگیری داشته باش وهی بی عشق خیالی باهمون آرمانهایی ک داره فکر کنه

باخداباش و پادشاهی کن

فقط یه راه حل.خودت مستقلا شاد زیبا ورزش و پرانرژی باش و منقل کن تو طرفهای زیبا غدا و تخمه...رو میز برا خودت تنها حتی .گل سر میز......زندگیتون احتیاج به تنوع و تازگی و نو شدن و تفریح بیشتر داره.به شوهرت بگو شاد باش و به من منتقل کن احتیاج به تنوع و شادی دارم. تفریح متفاوت حتی بی پول و خونگی .دنبال خلاقیت برای لبخند شوهر تو سایت تاپیک بده من دادن ج داد.چون شادی اون به تو هم بر میگرده

شوهرم فقط به من بی احساسه، آنقدر امروز گریه کردم هیچوقت تولدم درست تبریک نگفته اما امروز تولد خواهرش صبح زود پیام تبریک داده حتی بدون خبر من با گوشی منم به اون تبریک گفت خیلی دلم گرفت

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
چه ریلکسه شوهرت من اگه اینجوری بگم شوهرم قشنگ حمله میکنه بهم خیلی حساسه خییییلی حتی اسم مرد دیگرم بی ...

البته جدی هم میشه و دادم میزنه ولی میدونه حتما دارم مسخره بازی درمیارم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت