2777
2789

اين هفته وارد ٣٠ هفته ميشم .وزن گيري خودم خوب بوده حدود ١٠ كيلو اضافه كردم☹️دكترم مكمل هم نداده بهم جز اهن و كلسيم و د ٣. هي ميگه نميخاد نميخاد ميترسم از اين دكترم بس كه همش ميگه خوبه نميخاد

٢٨ هفته و پنج روز ( اواخر هفته ٢٩) ني نيم ١٣٥٥ بوده وزنش.چيا بخورم كه جنين وزن خوب بگيره ولي خودم چاق نشم 

عزیزم اینطوری پیش بری برای اضافه کردن وزن نی نی میشه ۵ کیلو نمیتونی به دنیاش بساری طبیعی

يني وزنش خوبه ؟! 

پس چرا من سرچ ميكنم خيليااا وزن جنينشون بيشتر از اينا بوده تو اين هفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من زیر ۳ کیلو بدنیا اومد، که به نظر همه ریزه بود، اما چون تغذیه خیلی خوبی داشتم ( غذای مفید میخوردم نه پر کالری) دخترم بچه سالمیه، تو ۶ ماهگی هم ۹ کیلو بود و عالی وزن میگرفت

میخوام بهت بگم به فکر تغذیه سالم باش نه صرفا وزن گیری

اما لیدی میل برای وزن گیری خوبه، از دکترت بپرس و اگر صلاح دونست  بخر

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند

والا منم حدود 10 کیلو اضاف کردم ... 29 هفته و 5 روز نی نی 1310 بوده 

دکتر گفته زیاد خوب نیست.

فرستادنم سونو داپلر میگن خونرسانی جفت ضعیفه.

حالا قراره کلی ازمایش و سونو دیگه هم بدم...کلی هزینه !!

خوش بحال شما میگه خوبه خوبه ...لابد خوبه دیگه !

پروتئین زیاد بخور ب بچه وزن میده ..لبنیات ..تخم مرغ ابپز..گوشت 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
والا منم حدود 10 کیلو اضاف کردم ... 29 هفته و 5 روز نی نی 1310 بوده  دکتر گفته زیاد خوب نیست. ...

واي ترسيدم منم بخدا

عزيزم شما هم نگران نباش يه پودري از پروتيين يكي قبلا اموزش داده بود دنبال اون دستور هستم پيدا كنم واست ميزارم 

بستنی دلستر کباب 4 مغز شیرینی خامه ای من اینا رو ماه آخر خوردم بچم 4 کیلو بود 

مرسي خانم گل

ماهيچه و گوشت ابگوشتي هم تاثير داره يا حتما بايد كبابي باشه؟!

واي ترسيدم منم بخدا عزيزم شما هم نگران نباش يه پودري از پروتيين يكي قبلا اموزش داده بود دنبال اون د ...

وا ..نترس بابا .هرچی دکترت میگه گوش کن..همه ک شبیه هم نیستن

من اخه شکمم کوچیک بود ...شک کرد .گفت یه سونو داپلر بده ک دیدیم یخورده خونرسانی ضعیفه ..! البته گفت جای نگرانی نیست ولی باید چک بشی ! 

حالا هم قراره دفع پروتئین و این جور چیزا رو چک کنه !😒

البته من کمم میخوردم ...!! خودم احساس میکنم بیشتر واسه اینه 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!