2777
2789

من اين ماه هم بعد كلي اميد پريود شدم بنظرتون دكتر بايد امپولي چيزي يا قرصي بده بهم همه ازمايشا رو هم دادم هيچ مشكلي ندارم اين ماه ك مطمعن بودم حاملم اخه بعد اقدام سينه درد شديد و حالت تهوع داشتم ك هنوزم حالت تهوع رو دارم😔😔😔

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

بیشتر توهم تهوعه

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر توهم تهوعه

نه عزيزم واقن دارم ديروز داشتم ميمردم نميتونستم وايسم

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

منم ماه قبل بارداریم اینجوری بود.حتی چند روز دیر پریود شدم.درد سینه حالت تهوع.گفتم صد در صد باردارم.ولی نبودم.ماه بعدش باردار شدم.انشاا... شمام اینطور باشید

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
دکتر منم تا یکسال مقاومت کرد بهم دارو اینا نداد ماه چهاردهم با خوردن کلومیفن و متفورمین باردار شدم ، ...

چقد خوردي اين قرصارو باردار شدي

منم ماه قبل بارداریم اینجوری بود.حتی چند روز دیر پریود شدم.درد سینه حالت تهوع.گفتم صد در صد باردارم. ...

ايشالا

همون ماه اول باردار شدم

بنظرت دكترمو عوض كنم؟؟؟