2777
2789
عنوان

آخه شن بازی۵۰۰ میلیون جایزه داره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 194 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دعوا کنین همو بکشین  هر کی برنده شد شرکت کننده ی اون برندس  

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
😘😘😘😘😘😘😘😘😘مطمعنا خودت خوبو باصفایی که دوست خوزستانی پیدا کردی عزیزم😍😍😍😍

مرسی عزیزم لطف داری🌺🌹🥰😍🥰🥰🥰🥰😘😘

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی

وای چقد دلم خونه....این دختره رای آورد ...اه با احساسات مردم بازی کرد.ایرانی هو هم که حساس

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

بجای اینکه ندونسته قضاوت کنین یسر به پیج این خانوم میزدین و کارای بینظیر طراحی و نقاشیشونو میدیدین هرچند که تو نقاشی با شن هم کارشون فوق العاده بود ببینم چررا میگین بازی با احساسات خوب مسلمه ایشون خودشونو موظف دونستن مشکلات  و معضلات جامعرو با این کار زیباشون نشون بدن میدونین از آخرین اجراشون چقدرها رفتن و کارت اهدای عضو گرفتن؟؟؟نکنه توقع داشتین بیان براتون قصه شنگول و منگول و بکشن یه نفس عمیق بکشین و از موفقیت یه خانوم تو یه مسابقه به این مهمی لذت ببرین 😍😍😍

من همشونو دوست داشتم اصلا هم برام مهم نیست از کدوم شهرن همه ایرانی هر کدوم با یه هنر زیبا 

ولی اگه جایزه به نینجاها تعلق میگرفت میتونستن کلی مشکلات سالن و تجهیزاتشون رو حل کنن ولی مطمئنن علیخانی کمکشون میکنه 

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬