2777
2789
عنوان

سردرگم

112 بازدید | 15 پست

کسی بیدارع؟دوستان من ی مشکلی دارم بای اقا درارتباطم 6ماهع حالا چندوقت بود مث قبل پیگیرم نبود حس کردم سرش گرمه گفتم ولی انکارکرد حالادیشب اومده میگ حق باتوبود من بای دختر درارتباط بودم بابام گفته بریم خواستگاریش دختر دوستش من نخواستمش درگیربودم بابابام دعواکردم وفلان 

ببخشید ولی این آقا اگ با شما اوکی بوده و ازدواجی و این حرفا ک بدرد زندگی نمیخوره چون هنو هیچی نشده انقد راحت رفته طرف یکی دیگه بعدنا ازین راحتتر میره ولی اگ رابطتون فقط یه دوستی معمولی بوده ک خب حالا یه مورد ازدواجی داشته ک گذشته مثل اینک شما یه خواستگار داشته باشین ک رد کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی این آقا اگ با شما اوکی بوده و ازدواجی و این حرفا ک بدرد زندگی نمیخوره چون هنو هیچی نشده ا ...

میگف من باهاش حرف نزدم میومده خونمون باپدرمادرش بعد گفتع من ازت خوشم میاد بابامم قبلا گفته دختر دوستم دخترخوبیه وفلان میگف منم ب دختره گفتم من باکسی درارتباطم یکی دیگ رو دوس دارم میگف مامانم گفته تو برو ازش بپرس ببین همینجوری باهات دوسته یاپات میمونه حالا اومده بودمیگف من خیالم ازتوراحت باشه تومنومیخوای یانع برا شیش ماه نه کلا میگم قبل اینکه قضیه رو بگه اینو گف بعدمنم گفتم من اگ مهم بودم این همع وقت بم دروغ نمیگفتی میگف ترس ازدست دادن داشتم ومن بخاطرتو اونو گذاشتم کنار وفلان

ینی اون مدت ک میگین سرش گرم بوده با اون خانم هیچ ارتباطی نداشته؟

میگف نداشتم میومده خونمون باپدرمادرش ومیگف بابام شمارمو داده اون دختره بم زنگ زده من جوابشو دادم گفتم من باکسی هستم وفلان

نظر من اینا رو بریز دور قضیه رو پیچیده نکن

الان اگه میخواد خوب بسم الله بیا بیاد جلو واگرنه هم دیگه خودت میدونی خواستگار نداری و با کسی نیستی و مشکلی نداری باهم باشیم تا وی پیش مییاد اگه با دوستی موافق نیستی و دوست نداری بیشتر از این شش ماه ادامه بدین خوب بازم بگو شرمنده من علاقه به طولانی تر شدن این رابطه که برنامه ازدواج توش نیست ندارم 

ممکنه شما هم با یه نفر دوستی بدون برنامه ازدواج داشته باشی این وسط یه خواستگار خوب بیاد براتون خوب شما فعلا دوستی تون رو ممکنه کنسل کنید تا تکلیف خواستگارتان مشخص بشه یه کسی که باهاش دوستین بییاد  جلو

خب اگ شرایط ازدواجش اوکی هس چرا نمیاد جلو؟

خب توهمون مدت چندبار ب من گف من گفتم ن خودم مشکلی ندارم ولی مامانم گف بگوصبرکنه ولی اون ازاول رابطه عجله داشت میگف نشون کنیم حداقل

یعنی چی ؟،،؟؟

آخه چجوری میشه ک دختره مداوم خونه اینا باشه مگ خودش خونواده نداره؟

تازه بالفرض ک بوده این آقا اگ با ایشون ارتباطی نداشته و به عبارتی سرش گرم نبوده چرا سمت شما نمیومده؟

شاید ارتباط از طریق چت و تماس و اینا نداشتن به اون صورت ولی به صورت حضوری باهاش سرگرم بوده دیگ

آخه چجوری میشه ک دختره مداوم خونه اینا باشه مگ خودش خونواده نداره؟ تازه بالفرض ک بوده این آقا اگ با ...

الان بنظرشما من چیکارکنم من بهش گفتم من نمیتونم باهات باشم تواعتمادمو گرفتی بهت اعتماد ندارم دیگ میگف اعتمادتو جلب میکنم هرکاری بگی میکنم من چی بگم بش ک حرفاش ثابت شه؟