2777
2789

سلااااااااااااااام... خااااااانوم خوشکلااااااا ما یه گرووووووووه تل گرامی باحال مخصوص خانومای پرانرژی و باحااااال زدیم که تو اون گروه هرکی تو زمینه های مختلف پیشرفت میکنه برامون عکس و اطلاعاتشو به اشتراک میذاره که هممون از سبک زندگیش ایده بگیریم!!!!!! فرقی نمیکنه تو ورزش میخوای پیشرفت کنی یا اشپزی یا میخوای درس بخونی یا کسبو کار را بندازی!!!! تو این گروه روزمون مفید و با برنامه میگذره و این گروهو برا حرفه ای زندگی کردن و مفید بودن و ایده گرفتن زدیم که خوشگلتر زندگی بکنیم!!!!!!:)))) 

هرکیییییییی خیلی مثبت و پایس و میخواااااد  امسال سال پیشرفتش باشه به گروه ما بیاااااااات!!!!:))))) 

+ پ.ن : از قدیم میگن هیچ پیااااامی تصادفی نیس!!!!!! پس پیام خوبارو یه نشونه ببین تو زندگیت!!!!

پ.ن2 : پیشاپیش فحش نخورم صلوااااات!!!! :)))))))

متولد باکو! مقیم ایران! عشق شهرت:))))) روانکاو و بازیگر تئاتر، علاقه مند به حوزه ی زیبایی (دوره های تخصصی آرایش و گریم گذروندم). (زیبا اسم اصلیم نیس و اسم مستعارمه!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم ادرس گروپ : 

گروه تل گرامی : https://t.me/joinchat/LoP1eVDPuzdp24fUR9FwiA

متولد باکو! مقیم ایران! عشق شهرت:))))) روانکاو و بازیگر تئاتر، علاقه مند به حوزه ی زیبایی (دوره های تخصصی آرایش و گریم گذروندم). (زیبا اسم اصلیم نیس و اسم مستعارمه!)
چرا فکر میکنید حرفارو بکشیددددد یعنی دارید انرژی وارد میکنید🤔

وای ازین انرژی منفیا !!!! :))))))))))))) 

به کسی ربطی نداره من یا هرکسی راجع نحوه ی چتمون چه فکری میکنیم!!!!:))))) هرکس باید دماغش تو زندگی خودش باشه   

چرا فکر میکنی باید تو هر کاری دخالت کنی جانم؟؟؟؟؟؟ 

بسیار عالی کانالت چیه گلم

قربونت... لینکشو گذاشتم عشقم 

لینک گروهو بذار اینجا عزیزم😍

گذاشتم عزیزم...

خوشحال میشم تو جمعمون ببینمت   

من دوست داشتم نظرمو گفتم،وای وای وای انرژی منفیه پستم نخوردت

هرکی هر جور دلش بخواااااااااااااات زندگی میکنه!!!! دخالت تو امور دیگران اصلا فرهنگ خوب و جالبی نیس!!! 

کاش جای سرک کشیدن تو زندگی دیگران یاد میگرفتی به مسائل خودت برسی درونصورت وضع زندگیت ازینی که هستی خیلی بهتر میشد   

پ. ن: از قدیم میگن این به اون در... منم چون عشقم کشید نظرمو راجعت گفتــــــــــــــــــــم!!!!   

لطف می کنی اسم کانالتون بفرستی

کانال نیس جانم، گروهه، اسم گروه هست سبک زندگی حرفه ای... تو سرچ تل گرام گروها نمیان بالا... 

تو تل گرامت همون لینکو یبار کپی پیست کن، 

بعد کلیک کن روش بیای تو گروه...