سلام بچه ها، کسی هست شوهرش املاکی باشن؟ میدونین وقتی واسه قولنامه میرن کد رهگیری رو تو ساعت اداری میشه بگیرن یا شب هم میشه؟ و اینکه همون موقع کد رو میدن؟ ممنونم اگه جوابمو بدید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پدرم مسکن داره بله سایت هر لحظه شبانه روز میشه شما کمیسیون مسکنو بدی برات کد رهگیری میگیرن
مرسی که جوابمو دادی ، بعد همونموقع که تو بنگاه نشستیم کد رهگیری رو میدن؟ چون میترسم چک خرید ملکو ازمون بگیره و بگه مثلا فردا کد میگیرم. اول باید کد بده بعد ما چک خرید ملکو بدیم؟
یعنی ما قولنامه میکنیم چک خرید ملکو هم میدیم بعدش کد رهگیری برامونمیاد؟ اگه نیومد چی؟
خونه ما نوساز بود کامل تسویه کردیم و پول بنگاهی رو دادیم و حدود چند ماه بعدش کد رهگیری اومد.....مگه سند به نامتون نمیخوره ؟ کسی که سند به نامشه کد رهگیری به اسم اون ثبت میشه
《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
مبارکتون باشه عزیزم به دل خوش استفاده کنین انشالله که قدم خونه واستون خیر باشه و باباتون هم سلامت و سرپا بشن....زیاد نگران نباش اگه املاک قدیمی هست تو محل نگرانی نداره بعدشم قولنامه به اسم شماست کد رهگیری به اسم کس دیگه نمیشه ..میاد انشالله ❤❤❤❤
《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》