2777
2789
دکتر الان نیست فزدام طعظیله من میمیرم تا شنیه ای خداا

بالاخره تو این شهر یه دکتر پیدا میشه همه که ول نکردن برن تفریح

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😱😱😱تاشنبه بچه هلاک میشه مادرنمونه

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶

یعنی چی دکتر الان نیست فردا هم تعطیله ؟ یعنی الان یک نفر سکته کنه باید صبر کنه تا صبح شنبه ؟ مگر کجایی روستایی ؟ مگه دکتر و بیمارستان هم تعطیلی داره , پاشو ببر دکتر بچه رو   

زینک اکسایدخوبه؟

کجایی مگه درمانگاهی بیمارستانی داروخانه ای بالاخره جایی هست که بچه رو ببری نشون بدی 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

پسر من یه دفعه اینطوری شد. کل پوستش بلند شد . دکتر چند تا پماد دادم قاطی کردم زدم خوب شد. من دلم ریش میشد براش. ولی خودش اصلا بی تابی و گریه نمیکرد. الهی بمیرم. کلا انگار پوست جدید انداخت. بعد اون دیگه اصلا نمیسوخت پوستش

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
قارچ نبود؟ اسم پمادا چیبود؟

فکر کنم کالاندولا با یه چی دیگه بود. نه قارچ نبود. من دکتر گفته بود پماد ضخیم بزن . به نظر خودم به خاطر همین بود. این پوست کامل می‌کنه پوست جدید میندازه.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"