2777
2789
عنوان

خراب کاری کردم دوباره

166 بازدید | 20 پست

با دوست پسرم ک خواستگارمه داشتم درباره اتفاقی ک برا دوستم افتاده حرف میزدم ک یهو بهم گفت ی درخواستی کنم منم گفتم جانم گفت شماره دوستتو بده باهاش همدردی کنم منم توپیدم بهش تا تونستم بهش حرف زدم گفتمش تو اول بخودت اول کمک کن بعد بیا بدوستام گفتم دوستام داراییای منن من هیچوقت داراییامو با کسی تقسیم نمیکنم گفت نذار از داراییات متنفر بشم گفتم مرسی ک حالموعوض کردی ینی حالمو  خراب کردی 

تو را من چشم در راهم .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا بزن خون بالا بیاره چقد پرروئه 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
بچها حرفام بی مورد بود یا من زود از کوره زدم بیرون؟؟؟

نه بترکونش عزیزم 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
دوستای خانوادگی هستیم بله اومدن خونه

خب پس به نظرم بزنش تو دیوار که اصلابدرد نمیخورههه باهاش ازدواج کنی بدبخ میشی این از اون خیانت کارا میشه که نگو

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
تهشم با پررویی بهم گفت ک ببوسم ک ببخشمت

وای پررو

خب پس به نظرم بزنش تو دیوار که اصلابدرد نمیخورههه باهاش ازدواج کنی بدبخ میشی این از اون خیانت کارا م ...

نمیدونم چند باری هست دارم ازش رفتاراییو میبینم ک دوست ندارم مادرمم ک کلا مخالفه😓

تو را من چشم در راهم .....