2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فولیکول غالب داری

اگر میخوای برای بارداری اقدام کنی همین امشب وقت شه

چون مایع آزاد کمی دیده شده یعنی تخمک ها در حال آزاد شدن هستندپیره 

احتمالا روز ۱۳ یا ۱۴ پریود این سونو رو انجام دادی

عزیزم فولیکول غالب داری اگر میخوای برای بارداری اقدام کنی همین امشب وقت شه چون مایع آزاد کمی دیده ...

اره عزيزم روز ١٣دادم ١٠ماه تحت نظر پزشك دارو خوردم باردار نشدم اين ماه دكتر نرفتم داروهاشو خودم خريدم خوردم به نظرت برم امپول. hcg بزنم واسه ازادي تخمكام

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏
اره عزيزم روز ١٣دادم ١٠ماه تحت نظر پزشك دارو خوردم باردار نشدم اين ماه دكتر نرفتم داروهاشو خودم خريد ...

اره اره حتما آمپول بزن که آزاد شن بعد امشب و فردا و پس فردا نزدیکی داشته باش

عزیزم فولیکول غالب داری اگر میخوای برای بارداری اقدام کنی همین امشب وقت شه چون مایع آزاد کمی دیده ...

عزیزم یه سوال دارم ؟ داخل سونو من نوشته فولیکول غالب سایزش ۱۸ هست و مایع آزاد مشهود نیست روز ۱۳ پری رفتم ، اینکه نوشته مایع آزاد مشهود نیس خوبه یا بد؟

عزیزم یه سوال دارم ؟ داخل سونو من نوشته فولیکول غالب سایزش ۱۸ هست و مایع آزاد مشهود نیست روز ۱۳ پری ...

به خوب بودن و بد بودن ربطي نداره وقتي تخمك ازاد ميشه مايع مشهوده 

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏