2777
2789
عنوان

نا بلاگر

243 بازدید | 7 پست

سلام خوشگلا احوالتون چطوره؟

وای میبینید چقدر هوا امروز رنگارنگیه! 

جون میده اون بوی فرند هولتونو خر کنید و امروز برید جواهری'' گلدن پاچه کن'' که لینکشو گذاشتم و به مناسبت هفته گرد اولین روزی که گفت بیا خونه نرفتید! کادوتونو ازش بگیرید! میدونم همتون تو کف معروفی من هستید پس فعلا تو کف بمونید

چون میخوام کرم '' خاک توسر دایمنود'' رو بهتون معرفی کنم مهم نیست این کرم از کدوم قبرستون دره ای اومده و اصلا هم مهم نیست که باسلامتی شما چه کار میکنه!مهم اینه شما انقدر احمق هستید که من هر کاری که بگم انجام میدید بدن عملی من و جاهایی که میرم با شما کاری کرده که عقل و شعورتون رو ربوده و این از فالوورهای هر روزه من بیشترمشخصه 

خوشگلای کور من

میخوام از مسابقه سخیفی بگم که هر روز براتون ترتیب میدم و موضوش کی از همه خوشگل و خوشتیپ تره و جایزش یه دونه از همین کرم های 30 هزار تومنیه و شما به خاطرش دوستان و غریبه هارو تگ میکنید و بیش از 20 هزار فالوور در یک روز برام جور میکنید و من فردا استوری 5 میلیون میگیرم و واجبین 'ننه عذرا' رو براتون میفروشم

میدونید که برنده اخر این بازی خودم هستم!

اینجا واسه امثال من بهشته!

به حرف هایی که پشت من و دوستام میزنن توجه نکنید

اونا حسودن، مثل ما بی اف قلاده به گردن ندارن

خوشگلی منو ندارند،حالا شاید مغزشون گنده تر از من باشه ولی مگه مهمه؟

خوبیش اینه شما تشنه یک اشاره منید

هر چی هم سرتون بیاد مهم اینکه تو پیج یه بلاگر دیگه هستید

اره ما الگوی شماییم! 

اره ما الگوی شماییم! 

یادش بخیر

تا همین پارسال قبل از اینکه یه پیج 100 هزار نفره بخرم و تو 3 ماه با عکسای گن برجسته ب اس ن م که از دکه'' اسمال برند'' گرفتم وبزک کردن که ارایشم نمیشه گفت ☺️ به 500 هزار نفر برسم

داشتم به تصمیم کبرا و عقده یک ناهار خفن تو '' استیک غضنفر'' فکر میکردم

ولی خدارو شکر زامبی های مقلدی چون شمارو داشتم که منو به همه ارزوهام رسوندین

خوشگلا هر کی چرت بهتون گفت بدونید از فمنیست چیزی نمی‌فهمه!

مردارو هم تیغ بزنید چون وظیفشونه! 

همین که باهاشون میریم کافه ''سیکمیشیخی'' لطف بزرگی بهشون کردیم!

در اخر بگم اگر لایکتون امشب به 1 میلیون برسه، براتون دابس مشنگ '' امشب خرابم کردی پلنگ زارم کردی'' گروه محبوب '' شاستان باند'' رو براتون میخونم که بفهمید ما تولید محتوا هم داریم! 

حالا فوقش واسه همه اینایی که تو متن گفتم و انتشار ترانه کوفتی سر جمع 50 گرفتم!

به شما چه

من زرنگم تو مملکتی که همه باختن! 

بدونید هر چی با رنگای من احمق تر بشید، لذت بخش تر زندگی میکنید! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنین متنی هیچ تاثیری نداره👎

نقد کردن روشش این نیست که به هر دو طرف توهین کنیم و بگیم نقد کردیم.

همین هارو اگه مودبانه و اصولی میگفت تاثیرش خیلی بیشتر بود

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
چنین متنی هیچ تاثیری نداره👎 نقد کردن روشش این نیست که به هر دو طرف توهین کنیم و بگیم نقد کردیم. ه ...

عزیزم ارزش های جامعه جابه جا شده.یه چیزایی از حد گذشته.شورش در اومده.آدما جای فکر کردن فقط خودشونو همرنگ جماعت میکنن که از این دار و دسته که به ناکجا آباد میرن عقب نمونن.ایناست که باعث میشه شاید عده ای بیشتر دردشون بیاد و با این لحن عصبی حرف بزنن که با ارزش جلوه دادن این سبک زندگی رو زیر سوال ببرن.وگرنه من خودم شیوه م این نیست و اگه خودم بخوام نقد کنم با این لحن نقد نمیکنم

عزیزم ارزش های جامعه جابه جا شده.یه چیزایی از حد گذشته.شورش در اومده.آدما جای فکر کردن فقط خودشونو ه ...

حرفتون رو قشنگ متوجهم

اما نقد باید تاثیر گذار باشه

اینا اصلا بلاگر نیست کاسب های اینستاگرامن

وگرنه بلاگر درست حسابی یعنی نگین میر صالحی نه امثال این ها

این نقد هم حرفش درست بود کاملا اما نوع بیانش بد بود

من این حرفارو قبول دارم اما این نوع نقد که مشابه نقد پیج آنتی بلاگره نه مردم و نه فیک بلاگرهارو به خودش نمیاره

وگرنه اصل مطلب درسته واقعا

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.