2777
2789
عنوان

پسرم سری هنسفری رو خورده کمککککک

133 بازدید | 12 پست

پسرم هشت ماهشه هر وقت بچم رو میسپرم به همسرم که به یه کاریم برسم یه دردسری درست میشه برای سرگرم کردن بچه گوشی موبایل و کنترل تلویزیون و هنسفری و ... رو میده به بچه از دیروز همسرم دنبال یه چیزی انگار تو خونه میگشت حالا داره میگه پریشب هنسفری دست بچه بوده و سریش نیست احتمالا اون قسمت پلاستیکیه هنسفری که میره داخل گوش رو بچه خورده این دوشب هم بچم برخلاف همیشه خیلی نا آروم بود همش یه ساعت یه بار از خواب بیدار میشد

دفع میشه هیچی نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجاست که میگن هیچوقت بچه رو به دست باباش ندین..اینشالله که هیچی نیست.واسه اطمینان ببر دکتر که خیالت راحت بشه

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏

خيلى مواظب بچه باشين از اين به بعد كنترل تى وى و همه چيزهاى كوچيك رو از دم دستش جمع كنيد مخصوصا وسايلى كه داخلش باطرى ميخوره خيلى خطرناكه كه اگه خدايى نكرده باطرى رو قورت بده .....الانم چون سرى هنزفرى پلاستيكى بوده خودش دفع ميشه ولى ديگه خيلى مواظبش باشيد

زنگ زدم بابام بیاد بچه رو ببره دکتر خودم دیگه نا ندارم دوشبه نخوابیدم فشارم پایینه فقط خیلی نگرانم& ...

اخیدرکت میکنم منم بچم ده ماهه بود سپردمش به باباش بطری ماشینش از این ساعتی ها رو خورده بود اسیر شدم یعنی قشنگ درکت میکنم حالا باطری خطر داره ولی اون پلاستیک دفع میشه ولی دکتر ببرش