2777
2789
مشکلم بیشتر هله هوله خوردنه

هله هوله یعنی چی یعنی بین وعده هات هی میخوری دیگه بین وعده ها که یه سر ساعت خاص میخوری نباید چیزی بخوری هل و هوله هارو جمع کن راس ساعت ۴ بعداز ظهر به عنوان عصرونه بخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذای شیرین هر جی مزه شیرین میده ممنوع یا حداقل ممکن 

ببین من ارادم خوبه برا رژیم ولی ورزش برام سخته از طرفیم نمیدونم وقتی به وزن مورد علاقم رسیدم چجوری ثابت بمونم.65 کیلو هستم با قد 168

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

کالری شماری خوبه...

همه چی بخور ولی کم

شیرینی رو کامل حذف کن.

صبح ها قبل صبحونه یه قاشق عسل با یه لیوان آب و یه مقدار اندک دارچین و یه قاشق ابلیمو قاطی کن و بخور

حداقل 45دقیقه پیاده روی 

ماکاردنی و برنج و نان رو کمتر مصرف کن.

من خودم شش ماه ماکارونی کامل حذف کردم

هی بستنی دلم میخواد یا کاکائو،...

چیزای شیرین اعتیاد آوره اولش مثل ترک سخته بعد کم کم بی اشتها میشی بهش 

با خوردن غذای شیرین یه سری هورمون های شادی آور که اعتیاد آوره تو خون بالا میره برا همین مثل معتادا هی میخوای بخوریش 

از طرفی بعد غذای شیرین انسولین بالا میره که ایجاد احساس گرسنگی میکنه یه ساعت بعدش دوباره گشنته

صبح ناشتا ی لیموترش تازه اب بگیر بریز ت ی لیوان اب ولرم و ناشتا بخور نیم ساعت بعدش صبحانه بخور تا ساعت ده صبحانت باید خورده باشی بعد تا ناهار هیچی نخور قبل ناهار ی قاشق زیره سیاه و دم کن و توش ی اب لیمو تازه اب بگیر بریز توش و بخور جلو اشتها میگیره بین ۱تا ۲ ناهار کم بخور خیلی کم بعد تا ساعت ۴ هیچی نخور اگه موقعیتشو داری برو پیاده روی من هرروز ۱ساعت میرفتم نمیتونی اگه حیاط داری سلفون بکش تو حیاط تندتند راه برو ا تو خونه برقص و ایروبیک کار کن حداقل ۴۰ دقیقه بعد میان وعده ی لیوان چایی با یکی خرما بخور بعد تا شام هیچی نخور شامم کم بخور و قبل خواب ی حبه سیر و له کن توش اب داغ بریز بزار دم بیاد بعد ک ولرم شد ی ق چ خ عسل بریز توش و بخور این معجونایی ک گفتم محشره من که با اینا خیلی راحت لاغر کردم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

(کنترل ذهن).تمرکز برروی لاغری مهمتراز همه قدم های کوچیک بردار مثلا هفته ای 1کیلو.یک دفترچه یادداشت تهیه کن و دوستون بزار بنویس کاهش وزن چه مزیت هایی برام داره مثلا افزایش اعتماد بنفس... و افزایش وزن چه پیامدهایی برام داره مثلا فشار خون دیابتو...وهرروز بهش نگاه کن و چیزهایی که از صبح تاشب میخوری یادداشت کن کم کم از غذا بدت میاد و کم میخوری و ورزش خیلییییی مهمه و اینکه باید از خستگی ورزش  لذت بری نه اینکه از ورزش و رزیم زجر بکشی  روی ذهنت کارکن کم کم به وزن ایدهال و مهمتررراز همه ثبات تو این راه میرسی.موفق باشید.

ببین من ارادم خوبه برا رژیم ولی ورزش برام سخته از طرفیم نمیدونم وقتی به وزن مورد علاقم رسیدم چجوری ث ...

همینایی که گفتم رعایت کنی ثابت میمونی 

ورزشم سختته خودتو اذیت نکن روزی یه ساعت پیاده روی کن یا تو خونه یه ساعت راه برو

همینایی که گفتم رعایت کنی ثابت میمونی  ورزشم سختته خودتو اذیت نکن روزی یه ساعت پیاده روی کن یا ...

اندامم چاق نیست وزنم کامل پخش شده تو اندامم و بدنم شل نیست فقط از شکم سزارینیم اذیتم اون راه چاره داده؟بیشتر بخاطر اون اقدام کردم

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟