2777
2789
عنوان

روز اول قاعدگی چی خوبه بخوریم؟🍵🥣

| مشاهده متن کامل بحث + 9385 بازدید | 87 پست
وای میدونم چی میگی من اینطوری نشدم ولی دوستم همین مدلی بود یعنی تو خونه زجه میزد و دیوارو چنگ میزد ا ...

نه سال۹۳رفتم نمونه برداشتن گفتن هیچی نیس ازادن دفعه نرفتم هفته بعدمیرم حتما هرجور شده

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا😔یه دکتر طب سنتی برو. بعضیا مثلا تو طول ماه چیزای سردی و ترشی و باد دار میخورن بعد وقت پریود ...

اره سردی زیادمیخورم تابستون زمستون فرق نداره هرروز عصرونه ابدوع خیار میخورم خیلی وقتام براناهار،پیش عذامم که باید ماست ویاخیار باشه هررکزم خیار چندتا میخورم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
همیشه همینجوری درد داری؟؟

اره،فشارم۱۵ و۹میشه سردرد سرگیجه تهوع کمردرد شکم درد ازیه هفته مونده دارم

کمردردمم هرروز ،بدنم سست وبیحال یکم پیاده برم پاهام درد میکنه همش میخوابم

قبلاورزشکار بودم هفته ای دوبار کوهنوردی میرفتم حتی زمستون بابرف بعدا هااینجوری سست شدم همش میخابم

خونم وسایل جادو پیداکردم دعانویس گفته مادرشوهرت کرده رحمتم کرده بچه دارنشی

اره،فشارم۱۵ و۹میشه سردرد سرگیجه تهوع کمردرد شکم درد ازیه هفته مونده دارم کمردردمم هرروز ،بدنم سست و ...

دختر جادوگری رو بیخیال شو حتما حتما یه سونو واژینال و آزمایش ca125 بده ،ممکنه آندومتریوز داشته باشی پیگیر باش این علائما رو جدی بگیر

خیلی بده😑ولی خوشمزس😂😂😋😋😋

اره سبزی دوغ تازم میخرم 😋پاشم بخورم

والا من چهارساله دارم میخورم اونم از روز اول تا اخر زمان پریود و اصلا لک هم ننداخته😂😂حالا شاید پوس ...

در کل میگن زیره لک میاره..شاید رو شما اثر نداشته..

خود من رازیانه میخورم خیلی پوستم خوب میشه ولی سینه هام کوچیک و شل میشه.. در حالی که میگن برای حجم دهی اندام رازیانه خوبه رو من تاثیر برعکس داره.. اینکه بعضی چیزا رو آدم تاثیر مثبت یا منفی داره باید تست شه ولی در کل زیره برای پوست خانم ها مضره و لک میاره..

دختر جادوگری رو بیخیال شو حتما حتما یه سونو واژینال و آزمایش ca125 بده ،ممکنه آندومتریوز داشته باشی ...

یسال رفتم خونم فقط مشکل بارداری نداشته باشم بعداهمسرم یادمیدن براطلاق

از دوروز پیش لکه قهوه ای دارم

اگه قطع مییند استحاضه است بر اساس نوعش باید غسل کنی و اگه قلیله است باید وضو بگیری

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اگه قطع مییند استحاضه است بر اساس نوعش باید غسل کنی و اگه قلیله است باید وضو بگیری

عزیزم برای دارو مصرف کردن چه روزی رو باید شروع قاعدگی بگیرم؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
عزیزم برای دارو مصرف کردن چه روزی رو باید شروع قاعدگی بگیرم؟

روری که خونت شروع میشه به هیچ عنوان قطع نسه یعنی اگه امروز یک لکه دیدی بعد. قطع شد حتی از داخل شروعش نیس نباید قطع بشه

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
روری که خونت شروع میشه به هیچ عنوان قطع نسه یعنی اگه امروز یک لکه دیدی بعد. قطع شد حتی از داخل شروعش ...

😊🙏🙏❤❤

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi